Στιλιστικές συμβουλές που θα σε σώσουν από τη ζέστη (για εσένα που έχεις “ξεμείνει” στην πόλη)

Η αλήθεια είναι ότι περιμέναμε το καλοκαίρι πως και πως για να απολαύσουμε τον ήλιο και τη θάλασσα, αλλά από την άλλη μας προβληματίζουν λίγο οι στιλιστικές επιλογές εκτός παραλίας. Μέσα στο μυαλό μας επικρατούν οι σκέψεις: “Τι να φορέσω στη ζέστη; Πως να είμαι αξιοπρεπώς ντυμένη στη δουλειά, χωρίς όμως να ζεσταίνομαι; Τι να επιλέξω για βόλτες στην πόλη που η θερμοκρασία και η κουφόβραση χτυπάνε κόκκινο;”. Ναι, αυτές είναι μόνο μερικές ερωτήσεις, που έχουμε πάρει θέση να απαντήσουμε με το σημερινό θέμα.

Προς τα κάτω θα βρεις τις συμβουλές μας που μπορείς να υιοθετήσεις τις ζεστές μέρες, χωρίς να χάνεις το χαρακτηριστικό σου γούστο ή στιλ. Πιστεύω ότι θα βοηθήσουν πολύ όσες έχουν “ξεμείνε锨στην πόλη και η απόσταση που τους χωρίζει από τη θάλασσα μετράει αρκετά χιλιόμετρα…

 

ΕΠΕΛΕΞΕ LOOSE ΓΡΑΜΜΕΣ

Προτίμησε shapes που πέφτουν μακριά από το σώμα. Όσο λιγότερο ύφασμα έρχεται σε επαφή με το δέρμα σου, τόσο πιο δροσερή θα νιώθεις.

 

AΠΟΦΥΓΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΡΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ

Εννοείται πως το λευκό είναι τέλεια επιλογή, αλλά αν θέλεις κάτι πιο σκούρο τότε φόρεσε navy blue και όχι μαύρο, γιατί όπως είναι γνωστό όσο πιο σκούρο είναι το ρούχο τόσο πιο πολύ θερμοκρασία απορροφάει. Επίσης τα εμπριμέ είναι επίσης ιδανικά στο να κρύβουν τα σημάδια ιδρώτα.

 

ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΛΙΝΑ ΚΑΙ ΒΑΜΒΑΚΕΡΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ

Απόφυγε τα συνθετικά υφάσματα με κάθε κόστος. Θα κολλούν επάνω σου και θα σου κάνουν τη ζωή δύσκολη.

 

ΚΑΝΕ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ

Έχει σημασία τι παπούτσια θα επιλέξεις για να αντεπεξέλθεις στην υψηλή θερμοκρασία. Τα σανδάλια είναι τα πιο ιδανικά, αλλά αν θέλεις να φορέσεις κλειστά παπούτσια τότε επέλεξε τα πάνινα.

 

ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΑ CUT-OUTS

Τα φορέματα και τα τοπ με cut-outs δεν είναι μόνο διασκεδαστικά, αλλά έχουν ενσωματωμένο… εξαερισμό.

 

ΑΠΟΦΥΓΕ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΖΙΝ

Απόφυγε τα στενά τζιν οπωσδήποτε! Δοκιμάστε ελαφριά denim σε πιο χαλαρές γραμμές για να σε κρατάει δροσερή.

 

ΦΟΡΕΣΕ ΕΝΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΟΥΤΙΕΝ

Τα αθλητικά σουτιέν είναι τέλεια στο να απορροφούν την υγρασία από το δέρμα, ενώ το κανονικό σουτιέν μπορεί να γίνει τόσο ζεστό και εκνευριστικό το καλοκαίρι. Επιπλέον ένα χαριτωμένο, πολύχρωμο μπορεί να γίνει ένα πολύ ωραίο layer κάτω από μια διαφανή μπλούζα ή ένα πουκάμισο.

Read More

And More