Τα νέα Chanel παπούτσια που φορούν όλα τα fashion girls θα σου θυμίσουν τον μπαμπά σου!

Θυμάσαι που πριν από λίγο καιρό ασχολούμασταν με τα “Dad’s sneakers”; Ναι, αυτά τα περίεργα και κάπως vintage αθλητικά παπούτσια που οι οίκοι Balenciaga και Louis Vuitton κατάφεραν να τα εντάξουν στην καθημερινότητά μας.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και ο οίκος Chanel, ο οποίος με ένα απλό update σε ένα άκρως καλοκαιρινό παπούτσι, έκανε όλον το fashion κόσμο να τρελαθεί. Ο Karl Lagerfeld και η ομάδα του γαλλικού οίκου δημιούργησαν ένα ζευγάρι σανδάλια σε μαύρο χρώμα, ανατομικό style και με straps που κρατούν σταθερό το πόδι. Είναι ένας συνδυασμός που θα σου θυμίσει τα αγαπημένα καλοκαιρινά παπούτσια του μπαμπά σου, ή τα άνετα παπούτσια που φορούν οι τουρίστες για να επισκεφτούν την Ακρόπολη.

Το θέμα όμως ξέρεις ποιο είναι; Ότι ακόμα κι αν έχουν αρκετά περίεργη αισθητική, όλα τα κορίτσια στο εξωτερικό έχουν εμμονή μαζί τους. Όχι, μην σου φαίνεται περίεργο…

Θυμάσαι που πριν από δύο χρόνια τα κλασικά σανδάλια Birkenstock μπήκαν στις ζωές μας; Στην αρχή δεν τρελαθήκαμε κιόλας, αλλά όταν ξεκινήσαμε να τα βλέπουμε σε editorials ξένων περιοδικών μόδας, αλλάξαμε γνώμη και τα φορέσαμε.

Οπότε, τι λες; Δεν πιστεύεις ότι το νέο κύμα στα καλοκαιρινά παπούτσια είναι το vintage style;

Read More

And More