Τα πιο επιτυχημένα makeover του 2018: Δες πως άλλαξαν 5 αναγνώστριες μετά τη μεταμόρφωση

Κάθε εβδομάδα επισκέπτονται το Tlife οι αναγνώστριες του site με σκοπό να γνωρίσουν τους editors (δηλαδή εμάς) και να αφεθούν στο beauty και fashion makeover. Αυτό το update στην εμφάνιση γίνεται υπό την καθοδήγηση των ειδικών, αφού οι make up astists προτείνουν το ιδανικό μακιγιάζ, οι hairstylists τα σωστά μαλλιά και η fashion editor Σοφία Σούζα, επιλέγει πέντε πολύ εντυπωσιακά looks που ταιριάζουν στο κάθε σωματότυπο και στιλ.

Στο σημερινό θέμα λοιπόν, θα δεις τα πιο επιτυχημένα makeover που έγιναν το 2018 στο Tlife. Πέντε αναγνώστριες μας επισκέφθηκαν, αφέθηκαν στα χέρια των ειδικών και απόλαυσαν στο έπακρο αυτήν τη διαδικασία που ανανεώνει την κάθε γυναίκα. Πάμε να τις γνωρίσουμε και να δούμε όλη τη fashion διαδικασία!

Extra Info:
Για να ζήσεις κι εσύ αυτήν την εμπειρία, μπες στη στήλη ΜΟΔΑ, βρες την κατηγορία του makeover και δήλωσε συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα.

 

Η Μαρία όταν ήρθε στο studio

Η Μαρία είναι 33 χρονών, ασχολείται με τη μόδα κι έχει δική της εταιρία με ρούχα. Βρέθηκε στο studio μας έπειτα από την παρότρυνση φίλη της και από ότι δήλωσε πέρασε πολύ όμορφα και διασκέδασε αρκετά. Αφού μας είπε σε τι έχει αδυναμία και τι δεν θα φορούσε ποτέ, η διαδικασία ξεκίνησε…

Για να δεις τη διαδικασία και το τελικό αποτέλεσμα κάνε κλικ εδώ!

 

Η Πέπυ όπως ήρθε στο studio

Η Πέπυ είναι φανατική μας αναγνώστριά και είναι 47 ετών. Ήθελε καιρό να έρθει για να δοκιμάσεις νέες τάσεις σε beauty & fashion και -ναι- τα κατάφερε. Παρακολουθεί και ενημερώνεται για τις τάσεις αλλά μία εμπειρία με τους ειδικούς είναι μοναδική. Έτσι ένα ακόμη makeover ξεκίνησε.

Για να δεις τη διαδικασία και το τελικό αποτέλεσμα κάνε κλικ εδώ!

 

Η Κατερίνα όπως ήρθε στο studio

Η Κατερίνα Γκίζα είναι 23 χρονών και είναι φοιτήτρια αισθητικής. Δήλωσε συμμετοχή στο makeover όταν είδε μερικά stories μας από μεταμορφώσεις στο instagram και το αποτέλεσμα της άρεσε πολύ. Ήθελε να έρθει, όπως μας είπε, και για την εμπειρία αλλά και για να της προτείνουμε τρόπους να φτιάχνει τα υπέροχα σγουρά μαλλιά της.

Για να δεις τη διαδικασία και το τελικό αποτέλεσμα κάνε κλικ εδώ!

Η Νάσια όπως ήθρε στο studio

Η Νάσια Παπαγεωργίου είναι 24 ετών και δουλεύει σε ναυτιλιακή εταιρία. Δήλωσε συμμετοχή στο makeover με τη μαμά της και, όπως μας είπε, γιατί είναι και οι δύο φανατικές αναγνώστριες του TLIFE! “Είμαι πολύ cool τύπος, δεν πολυβάφομαι και αφήνω τα μαλλιά μου κάτω. Σήμερα, όμως, θα ήθελα να δω την πιο θηλυκή πλευρά του εαυτού μου!”… είπε η Νάσια και η μεταμόρφωση ξεκίνησε.

Για να δεις τη διαδικασία και το τελικό αποτέλεσμα κάνε κλικ εδώ!

Η Ζήσια όπως ήθρε στο studio

 

Η Zήσια έχει ένα cool casual style. Ο λόγος που δήλωσε συμμετοχή στο makeover είναι για να δει και άλλα looks και να αφεθεί στα χέρια των ειδικών.

Για να δεις τη διαδικασία και το τελικό αποτέλεσμα κάνε κλικ εδώ!

Read More

And More