Tα σανδάλια που φοράνε αυτό το καλοκαίρι οι influencers

Είναι το απόλυτο καλοκαιρινό παπούτσι, το οποίο δεν μπορούμε να αποχωριστούμε ούτε στην πόλη, ούτε στο νησί, ούτε στην παραλία. Πρόκειται για μια άνετη επιλογή, που κάθε μία από εμάς έχει αδυναμία, ειδικά όταν αντιλαμβανόμαστε ότι το καλοκαίρι είναι εδώ!

Αυτό το  ζευγάρι είναι άμεσα συνδεδεμένο με τον ζεστό καιρό. Τα σχέδια πολλά και όλα θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση όλο το καλοκαίρι, αφού μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ, από το γραφείο μέχρι μια βραδινή εμφάνιση. Ένα πολύ θετικό τους χαρακτηριστικό είναι ότι είναι άνετα και βολικά και μπορείς να τα φοράς για πολλές ώρες.

Στα πολύ θετικά είναι ότι συνδυάζονται με κάθε look, φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ και θα τα βρεις σε δεκάδες εκδοχές.Τα σανδάλια ήταν, είναι και θα παραμείνουν το απόλυτο παπούτσι του καλοκαιριού ενώ είναι τόσο διαχρονικά που κάθε αγορά θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη για πολλά χρόνια.

Όπως κάθε σεζόν έτσι και φέτος  έχουμε δεκάδες επιλογές . Φλατ, με κορδόνια, με λεπτές λωρίδες, σανδάλια δερμάτινα σαν σαγιονάρες, με χοντρά λουριά, μονόχρωμα, chunky σανδάλια, gladiator, σανδάλια στο χρώμα του δέρματος που ταιριάζουν με όλα. Πώς φοριούνται όμως τα σανδάλια, ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί και ποια είναι τα ωραιότερα σανδάλια για το φετινό καλοκαίρι;

Φέτος λοιπόν, θα συνεχίσουμε να φοράμε τα αγαπημένα μας σανδάλια και σίγουρα έχουμε σκοπό να αποκτήσουμε κάποια νέα σχέδια. Πριν όμως, μπούμε στη διαδικασία να τρέξουμε στα μαγαζιά, να σταθούμε μπροστά από τις βιτρίνες και να δοκιμάσουμε άπειρα σχέδια, ας τσέκαρουμε τις τάσεις που επηρέασαν τα σανδάλια αυτό το καλοκαίρι  και τι τελικά κυριάρχησε σαν trend που ήδη φοράνε οι influencers.

Εδώ και πολύ καιρό σου έχω δείξει τις τάσεις στα παπούτσια, αλλά η αλήθεια είναι ότι θέμα “σανδάλια” είναι πολύ ξεχωριστό από μόνο του και έτσι θα κάνουμε τώρα την σωστή ”βόλτα” ώστε να πάρουμε ιδέες για το παπούτσι που φοράμε περισσότερο μέσα στο καλοκαίρι.

@vikyandthekid

Δερμάτινα με πιάσιμο στο μεγάλο δάχτυλο, κλασική επιλογή σε μία πιο fashion εκδοχή με πιο φαρδιά λουριά και πιο chunky πάτο.

@belenhostalet

Με σχοινιά που δένουν στον αστράγαλο και μπορείς να παίξεις με πολλά χρώματα όπως μαύρο χακί ή και λευκό.

@florence.cools

Κλασικά και minimal δετά σανδάλια με λεπτά λουράκια που δεν φεύγουν ποτέ απο την μόδα και φέτος φοριούνται με τα maxi φορέματα.

@_jeanettemadsen_

Τα minimal σανδάλια είναι ευκολοφόρετα και τα κουβαλάς παντού στις διακοπές σου ενώ αποτελεί το day to night παπούτσι που θα σε βολέψει πολύ.

@monikaainleydlv

Δερμάτινα sliders camel απόχρωση για άνεση και style. Δεν υπάρχει χρονιά που αυτό το σανδάλι να μην το δούμε στα πιο stylish looks που κάνουν τα it girls.

@ninasandbech

Tourist sandals με prints, μεγάλο comeback φέτος με όλες τις influencers να λένε ναι σε αυτό το σανδάλι που αυτό το καλοκαίρι θα το δεις παντού.

@pernilleteisbaek

Σανδάλια με σχοινί, η Chanel έδωσε μία navy αίσθηση φέτος στα σανδάλια με αυτό το μοντέλο που ήδη μονοπωλεί τα summer looks των influencers.

@smythsisters

Χρωματιστά δερμάτινα σανδάλια που έχουν τετράγωνη μύτη και αποτελούν μία πολύ καθημερινή επιλογή αλλά θα γίνει και το αγαπημένο σου holiday item.

@zinafashionvibe

Espadrilles και σανδάλι σε ένα!Τα θετικά και από τα δύο σε ένα σχέδιο που θα αγαπήσεις για την ευκολία του και το style του ειδικά στα look των διακοπών σου.

@zinafashionvibe

Μεταλλικά χρώματα που θα  απογειώσουν τα casual look σου μέσα στην πόλη ενώ θα αναδείξουν με το καλύτερο τρόπο τα μαυρισμένα πόδια σου στο νησί.

@zinafashionvibe

To μοντέλο του οίκου Chloe έχει δερμάτινες και υφασμάτινες λεπτομέρεεις με το logo του brand να κλέβει τις εντυπώσεις.

Κλασικά λευκά σανδάλια που σίγουρα θα φορέσει όλο το καλοκαίρι με τα περισσότερα ρούχα σου και θα δείχνουν τέλεια και θα δίνουν summer mood με μία κίνηση.

 

Read More

And More