Τα t-shirts που ήρθαν να ροκάρουν με το στιλ σου και να ντύσουν την ασυμβίβαστη φύση σου!

Η Δήμητρα και η Κάλλη Βεζιρίδη. Οι Rocket Queens που έρχονται για άλλη μια φορά να ντύσουν την ασυμβίβαστη φύση μας και να υπογραμμίσουν την ατίθαση πλευρά μας. Δυο κορίτσια που αγαπούν τη μόδα, δύο αδερφές με ανήσυχο πνεύμα και ροκ ψυχή. Ένα brand που μας προκαλεί και μας προσκαλεί να αντιμετωπίζουμε τη ζωή με θράσος και θάρρος.

Η νέα τους συλλογή ήρθε για άλλη μια φορά κάνοντας θόρυβο, γαργαλώντας την κοριτσίστικη αυθάδεια και κλείνοντας στο μάτι στο Rock n Roll. Αυτό είναι.

Το Rock n Roll ενσαρκώνεται μέσα από τη μόδα. Ένα brand διαφορετικό από τα άλλα, μια ιστορία, ένα συναίσθημα και ένα δέσιμο που έρχεται να αποτυπωθεί σε υφάσματα και να ντύσει τις άτακτες διαθέσεις σου 😉

To Rocket Queens δημιουργήθηκε το 2018 και αντιπροσωπεύει την ιστορία δύο αδερφών που, όσο διαφορετικές και πολύπλευρες κι αν είναι, έχουν κοινά την αγάπη τους για τη μόδα και τη διαφορετικότητα και πάνω από όλα τη rock διάθεσή τους. Ω ναι! Αυτή η κοινή διάθεση είναι που τις ενώνει. Και το στιλ. Το στιλ που και για τις δυο τους αποτελεί τρόπο επικοινωνίας, στάση ζωής, απόλαυση, κώδικα.

Οι Rocket Queens λοιπόν έρχονται να χορέψουν μαζί σου με t-shirts από ποιοτικά υφάσματα και ροκ νότες. Ένα brand που έρχεται να παντρέψει τη μουσική με τη μόδα, την τέχνη με την υψηλή ποιότητα και την μοναδικότητα με το sustainability!

Patterns εμπνευσμένα από τη Rock, σχέδια ζωγραφισμένα από ζωγράφο και πρώτες ύλες φιλικές προς το περιβάλλον και το δέρμα! Η νέα τους συλλογή με πρωταγωνιστή τα t-shirts καλεί γυναίκες, άντρες και παιδιά να χαράξουν το παρόν και το μέλλον με ένταση, πυγμή, θράσος και θάρρος. Έντονη διάθεση, ενέργεια στο full και εφηβική ανεμελιά.

Και όπως δηλώνουν και οι ίδιες: “Let’s Rock this World Together! Let’s Turn it Upside down!”

Yeah babe!
IG: @rocketqueens_official

Read More

And More