Τατιάνα Στεφανίδου: Δεν σταματά να φοράει δημιουργίες του αγαπημένου της σχεδιαστή

Στο πλατό του T-live στον Alpha επέστρεψε η Τατιάνα Στεφανίδου, μετά το ταξίδι της στη Θεσσαλία όπου κατέγραψε τις συγκλονιστικές εικόνες από τις πληγείσες περιοχές. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια έκανε έναρξη χθες με ένα chic outfit που είχε την υπογραφή του αγαπημένου της σχεδιαστή: Spiros Stefanoudakis.

H Τατιάνα Στεφανίδου εμπιστεύεται τον Spiros Stefanoudakis εδώ και χρόνια για τις πρεμιέρες της, αλλά και για τις επίσημες εμφανίσεις της.

 

Ο σχεδιαστής που λατρεύουν οι Ελληνίδες celebrities, δημιούργησε για μία ακόμη φορά ένα custom φόρεμα που της πήγαινε πάρα πολύ! Μπλε σε midi γραμμή, με square γραμμή στο top και τσέπες, είχε daily chic  ύφος και τέλειο feeting! Το μπλε χρώμα είναι από τα αγαπημένα της Τατιάνας Στεφανίδου όπως και τα midi φορέματα που κολακεύουν την σιλουέτα πάντα με κομψό τρόπο.

Στην συνέχεια εμφανίστηκε στο πλατό με άλλη μία custom δημιουργία του σχεδιαστή, midi φόρεμα με black & white σχέδιο που είχε midi μήκος μοναδικό στιλ!Μάλιστα ανέβασε και στον προσωπικό της λογαριασμό video με τον σχεδιαστή να επιμελείται τις τελευταίες λεπτομέρειες του stylish look της.

Τέλος η τρίτη εμφάνιση με custom φόρεμα του Spiros Stefanoudakis ήταν ένα color block dress με υπέροχε αποχρώσεις και midi μήκος που εντυπωσίασε με το chic style του. Το κόκκινο με το ροζ είναι ένα μοναδικός συνδυασμός!

 

Read More

And More