Tippi Hedren: Η γιαγιά της Dakota Johnson πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του Gucci

Πριν γίνει ηθοποιός του Χόλιγουντ και μούσα του Alfred Hitchcock, η Tippi Hedren ήταν ένα επιτυχημένο μοντέλο σε όλη τη δεκαετία του 1950. Πάνω από πενήντα χρόνια αργότερα, η θρυλική ηθοποιός επιστρέφει στον αρχικό της ρόλο και γίνεται το βασικό πρόσωπο της τελευταίας καμπάνιας του οίκου Gucci.

Σε ηλικία 88 χρονών, η Hedren, μητέρα της Melanie Griffith και γιαγιά της Dakota Johnson, πρωταγωνιστεί στις νέες διαφημίσεις που λανσάρουν τα κοσμήματα και τα ρολόγια του οίκου. Η ηθοποιός “μεταμορφώνεται” σε μελλοντολόγο, βλέπει την κρυστάλλινη μπάλα και διαβάζει τις παλάμες από τα υπόλοιπα μοντέλα.

Καθώς πιάνει μια χρυσή σφαίρα, η Hedren φοράει χρυσά βραχιόλια και bangles, σε συνδυασμό με δαχτυλίδια που έχουν φίδια πάνω. Επίσης, βασικό κομμάτι του look της είναι ένα printed φόρεμα που σχεδίασε ο Alessandro Michele για τον Gucci.

Φαίνεται πως οι σχεδιαστές τείνουν τα τελευταία χρόνια να επιλέγουν για τις καμπάνιες τους γυναίκες σε μεγαλύτερη ηλικία, κάνοντας έτσι μια τολμηρή και πρωτοπόρα κίνηση. Πέρυσι για παράδειγμα, η Lauren Hutton πρωταγωνίστησε στις καμπάνιες για τα εσώρουχα του Calvin Klein, σε ηλικία 73 χρονών. Επίσης, η Gucci έχει επιλέξει ξανά μια γυναίκα 79 χρονών για να πρωταγωνιστήσει στην Cruise συλλογή του και πιο συγκεκριμένα, την ηθοποιό Vanessa Redgrave.

Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η εγγονή της Tippi Hedren, Dakota Johnson, είναι ήδη ambassador και μούσα του Alessandro Michele, του σχεδιαστή του Gucci.

Read More

And More