Το cozy τοπ που φορούν οι Γαλλίδες αντί για πουλόβερ

Τα πουλόβερ είναι η πρώτη μας επιλογή όταν κάνει κρύο. Είναι ζεστά, άνετα και πάει με τα περισσότερα bottom pieces που έχουμε (παντελόνια, φούστες, shorts, jean, zip culotte). Φέτος ειδικά, ήταν η χρονιά που πρωταγωνιστούσαν πολύ στα everyday σύνολα, και μάλιστα, με χοντρή πλέξη για να μην χρειάζεται κάποιες φορές ούτε πανωφόρι.

Μας αρέσουν πολύ, αλλά σήμερα θα σου μιλήσω για το ρούχο που μπορεί να αντικαταστήσει το πουλόβερ στα look σου, και στο οποίο “ορκίζονται” οι Γαλλίδες. Ζακέτα με κουμπιά και όχι πολύ μακριά!

Στις περισσότερες εμφανίσεις τους, όταν ο καιρός απαιτεί ζεστό και άνετο πλεκτό, οι πιο stylish γυναίκες του κόσμου επιλέγουν μία μάλλινη ζακέτα σε χρώμα, σπάνια μαύρη, με μικρά κουμπιά, όχι πολύ μακριά, και ολοκληρώνουν με french way τα χειμερινά τους σύνολα.

Eίναι τέλεια επιλογή επειδή δεν έχει όγκο και μπορείς άνετα να την φορέσεις σαν μπλούζα μέσα από το παντελόνι, τη φούστα ή το αγαπημένο σου ψηλόμεσο shorts.

Φέτος ειδικά ταιριάζει άψογα με τα κοτλέ και τα tartan κομμάτια που είναι huge τάση, αλλά σίγουρα δείχνει κλασικά κομψό με το αγαπημένο σου blue jean.

Συνδύασέ την με flat shoes και chain bag, όπως θα έκανε μία Γαλλίδα. Διάλεξε μία με μέτριο ντεκολτέ φόρεσε φίνα χρυσά κοσμήματα και δημιούργησε ένα chic χειμερινό outfit!

Read More

And More