Το glam look της Priyanka Chopra στο pre wedding party της… θα το ζήλευε ακόμα και η Audrey Hepburn

Το glam look της Priyanka Chopra στο pre wedding party της… θα το ζήλευε ακόμα και η Audrey Hepburn | tlife.gr

Ενώ η Audrey Hepburn καθόταν μπροστά από τη βιτρίνα των Tiffany’s και “μελετούσε” τα λαμπερά κοσμήματα, η Priyanka Chopra είχε την ευκαιρία να διοργανώσει ένα μεγάλο πάρτι στο νέο κατάστημα των Tiffany & Co., το Blue Box Café. Πρόκειται για το νέο hot spot στη Νέα Υόρκη που άνοιξε η εταιρία κοσμημάτων και ο κόσμος έχει την ευκαιρία να φάει και να πιει καφέ σε έναν χώρο γεμάτο μπλε χρώμα, σήμα κατατεθέν των Tiffany’s.

Η Priyanka λοιπόν, μετά το γάμο της Meghan Markle, αποφάσισε να ανέβει κι αυτή τα σκαλιά της εκκλησίας και να δώσει όρκους αγάπης με τον Nick Jonas. Πρώτα ταξίδεψαν στο Mumbai, από όπου και κατάγεται η ηθοποιός, και με παραδοσιακές στολές πήραν τις πρώτες ευχές από τους συγγενείς.

Μετά από αυτό, επέλεξαν να διοργανώσουν ένα pre wedding party στο hot spot που σου προανέφερα, το οποίο είχε μόδα, πολλά λαμπερά κοσμήματα και epic σκηνικά.

Αυτήν τη σημαντική μέρα η Priyanka επέλεξε ένα τόσο glam look που θα ζήλευε η κάθε μια! Βασικό κομμάτι ήταν ένα φόρεμα Μarchesa σε strapless γραμμή και φτερά στο κάτω μέρος.

Το φόρεμα συνδυάστηκε με Christian Louboutin nude γόβες, το δαχτυλίδι των αρραβώνων της και λαμπερά κοσμήματα Tiffany & Co., ένα nude clutch και φόρεσε ένα παλτό όταν κρύωνε.

Ξεκάθαρα το pre wedding look της Priyanka μας θυμίζει μια σύγχρονη Audrey Hepburn…

READ more