Το νέο show των Dolce & Gabbana στη λίμνη Como και τα διάσημα μοντέλα που είδαμε στην πασαρέλα

Το σχεδιαστικό δίδυμο Dolce & Gabbana μεταφέρθηκε στη λίμνη Como της Ιταλίας και μαζί του πήρε πολλά διάσημα μοντέλα και ακόμα πιο πολλά εντυπωσιακά looks που παρουσιάτηκαν στο catwalk για το show Alta Moda.

Ανάμεσα στα μοντέλα ξεχωρίσαμε την Helena Christensen, Ashley Graham, και την Lady Kitty Spencer, αλλά αυτή που έκλεψε την παράσταση ήταν η Naomi Campbell.

https://instagram.com/p/Bk55n_phqCm/?utm_source=ig_embed

Σε αυτό το σημείο να σου αναφέρω ότι η Lady Kitty Spencer είναι η ανιψιά της Princess Diana και πραγματικά έμοιαζε με αληθινό μοντέλο φορώντας τα εντυπωσιακά και princess style gowns. Δεν είναι η πρώτη φορά που οι βασιλείς και οι αριστοκράτες περπατούν στην πασαρέλα των Dolce & Gabbana, αφού τον Φεβρουάριο του 2018, ο οίκος κάλεσε την Lady Kitty Spencer και την Lady Violet Manners για το show “Secrets & Diamonds”.

https://instagram.com/p/Bk7_i02h-4a/?utm_source=ig_embed

H Ashley Graham εμφανίστηκε κι εκείνη στο show, μόνο που οι θαυμαστές της δεν έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτήν την εμφάνιση. Γιατί; Γιατί πριν από λίγο καιρό ο Gabbana είχε κοροϊδέψει την Selena Gomez για τα κιλά και την εμφάνισή της.

https://instagram.com/p/Bk6LRKsHUG2/?utm_source=ig_embed

Όσον αφορά στη συλλογή, ο οίκος διατήρησε αυτό το sicilian style, τα floral στοιχεία και τα φορέματα που ήταν εμπνευσμένα από την μπαρόκ εποχή.

Read More

And More