Τρεις στιλάτες Ελληνίδες παραδίδουν μαθήματα κομψότητας για τη Ηοliday Season

Τα Χριστούγεννα μας φέρνουν στο μυαλό glam εμφανίσεις, πάρτι και εντυπωσιακά σύνολα. Η Holiday Season όμως έχει και πιο daily απαιτήσεις, με outfits που θέλουμε να έχουν την εορταστική αίσθηση, αλλά να είναι ταυτόχρονα ζεστά και κομψά! Το ζητούμενο εδώ είναι το day to night στιλ, που απογειώνει την εμφάνιση και είναι σωστό για πολλές περιστάσεις. Από το shopping με τις φίλες μέχρι ένα γιορτινό γεύμα με τον αγαπημένο σου!

Η Ελένη Βαΐτσου, η Τόνια Σωτηροπούλου και  η Έβελυν Καζαντζόγλου, τρεις αγαπημένες Ελληνίδες που λατρεύουμε για το στιλ τους,  μας καλωσορίζουν στο Christmas spirit και, μαζί με την αγαπημένη μας εταιρεία Ted Baker, μας αποκαλύπτουν τον σωστό τρόπο για να έχουμε μοναδικό στιλ αυτές τις γιορτές με το χαρακτηριστικό Ted Baker British Twist.

Aς ανακαλύψουμε στη Winter συλλογή τον μαγικό holiday κόσμο της Ted Baker, με outfits που θα δώσουν στα Χριστούγεννα τη λάμψη που θες!

Έβελυν Καζαντζόγλου: Kαμηλό παλτό

 

 

Αν λατρεύεις το πολυμορφικό στιλ, τότε το σύνολο της ‘Eβελυν Καζαντζόγλου θα γίνει το αγαπημένο σου για αυτές τις γιορτές! Η Έβελυν –ένα fashion icon που ταξιδεύει, έχει ένα international reach και δημιουργεί epic σύνολα στις εμφανίσεις της– δημιούργησε ένα look από την Ted Baker συλλογή με βρετανικό touch, μιας και το Λονδίνο είναι η αγαπημένη της πόλη. Το iconic μακρύ καμηλό παλτό γίνεται ο κυρίαρχος της εμφάνισης, ενώ –με βάση αυτό– η ‘Eβελυν συνθέτει ένα χειμερινό layering με μαύρο ζιβάγκο, καρό σακάκι και παντελόνι ιππασίας, όλα τέλεια κομμάτια για daily chic εμφανίσεις! Το σύνολο ολοκληρώνει η eye-stopping velvet τσάντα με τη χρυσή μανόλια, σήμα κατατεθέν του brand.

Ελένη Βαΐτσου: Xριστουγεννιάτικο πουλόβερ

 

Το χριστουγεννιάτικο κόκκινο πουλόβερ έχει τώρα την τιμητική του και η Ελένη Βαΐτσου  επιλέγει το key piece των γιορτών, το κόκκινο-μαύρο πουλόβερ με το αφαιρετικό print και χρίζει με τον δικό της τρόπο ένα  day to night σύνολο με items από την χειμερινή Ted Baker συλλογή! Η Ελένη Βαΐτσου, βεβαίως, απογειώνει το σύνολό της με boho στοιχεία, όπως το καπέλο και οι μπότες, που προδίδουν την αγάπη της ηθοποιού για τα ταξίδια! Αν σου αρέσει και εσένα η εξερεύνηση, τότε αυτό το outfit θα γίνει το inspo σου για τα φετινά Χριστούγεννα.

Τόνια Σωτηροπούλου: Tailored κοστούμι

 

Το tailored κοστούμι είναι από τα βασικά στοιχεία του βρετανικού στιλ και η ηθοποιός και animal lover Τόνια Σωτηροπούλου το επιλέγει για την Christmas εμφάνισή της. Συνδυάζει τέλεια το μεσάτο καμηλό tailored κοστούμι με ένα πιο loose παντελόνι ιππασίας στον ίδιο χρωματισμό. Ένα κινηματογραφικό look με αέρα από Κάννες μέχρι Βενετία, που η Τόνια Σωτηροπούλου φέρνει στην αγαπημένη της γειτονιά στην Αθήνα!

 

Kάνε και εσύ αυτά τα Χριστούγεννα ξεχωριστά με εμφανίσεις που σου προτείνουν οι πιο στιλάτες Ελληνίδες και την υπογραφή της Ted Baker!

Κεντρική Διάθεση: Sport & Fashion Freedom Ltd 212 000 37 00

Video – Άρτεμις Πολέμη @rollingscorpio
Photos – Σπύρος Στεργίου @spirostergiou
MUA – Έλενα Σταυροπούλου @stavropoulou.elena & Ρένος Πολίτης @renospolitis