4 αξεσουάρ που κάνουν θραύση αυτή τη στιγμή στο παγκόσμιο street style

Ας ξεκινήσουμε με μερικές αλήθειες. Καμία γκαρνταρόμπα, όσο κομψή κι αν είναι, δεν μπορεί να θεωρηθεί πλήρης χωρίς αξεσουάρ. Και αυτό γιατί τα αξεσουάρ είναι οι πινελιές που προσθέτουν αυτό το «je ne sais quoi» χαρακτήρα σε κάθε πιθανό συνδυασμό. Οι τσάντες, τα παπούτσια, οι ζώνες, τα κοσμήματα, τα γυαλιά ηλίου αλλά και οράσεως, οι εσάρπες, τα καπέλα, είναι μόνο μερικά από τα items που μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και το πιο basic look σε κάτι άλλο, πιο φίνο, πιο ψαγμένο, πιο στιλάτο. Το ξέρεις, το ξέρω και κανείς δεν μπορεί να μας πείσει για το αντίθετο. 

Κάθε χρόνο, ή για να είμαι πιο σωστή, κάθε σεζόν, οι τάσεις στα αξεσουάρ αλλάζουν. Έτσι κάνουν οι τάσεις γενικώς. Έρχονται, φεύγουν, μεταμορφώνονται, ανακυκλώνονται και λοιπά. Παρόλα αυτά καθώς η μόδα είναι μια ρόδα που γυρίζει, υπάρχουν πολλές πιθανότητες μερικά από τα hot αξεσουάρ του 2024 να τα έχεις ήδη στην προσωπική σου συλλογή. Για αυτό εγώ συγκέντρωσα παρακάτω αυτά που θα μας απασχολήσουν περισσότερο τον φετινό χειμώνα. Για ρίξε μια ματιά…

Shearling Bags

Άλλοι τις μισούν, άλλοι τις λατρεύουν. Κανείς ωστόσο δεν μπορεί να ισχυριστεί πως οι shearling τσάντες δεν είναι trendy φέτος. Μιλάμε για το απόλυτο cosiness. Ένα αξεσουάρ χάδι που πρόκειται να περάσει από την αγκαλιά όλων των fashionistas.

Φαρδιές Ζώνες

Αν παρακολουθήσει κανείς το παγκόσμιο street style, είναι σαφές: όσο πιο φαρδιά η ζώνη σου, τόσο το καλύτερο. Δώσε τους μια ευκαιρία, γιατί εκτός του ότι είναι super stylish, κάνουν και την σιλουέτα σου να δείχνει μοναδική!

Photo by Jeremy Moeller/Getty Images

 

Thigh-High Boots 

Ένα νέο, δυναμικό δίδυμο έφερε τα πάνω κάτω στην παγκόσμια fashion scene: minis και μπότες μέχρι τους μηρούς. Από mini μπορείς να επιλέξεις οτιδήποτε, mini φούστα, mini φόρεμα, υφασμάτινο σορτσάκι, δερματίνι. Πρόσθεσε κι ένα blazer στο look σου και θα έχεις δημιουργήσει ένα updated outfit που σε πάει παντού.

Photo by Christian Vierig/Getty Images

Γυαλιά Οράσεως

Με μυωπία ή και χωρίς, με ήλιο ή και με συννεφιά, τα γυαλιά οράσεως φοριούνται όλο και από περισσότερες street stylers. Μα είναι στυλάτα, τι να κάνουμε τώρα; Δοκίμασε αμέτρητα σχέδια, βρες εκείνο που ταιριάζει τέλεια στο δικό σου πρόσωπο και απογείωσε όλα τα everyday look σου, τα look του γραφείου, τα casual σύνολα του weekend και τα λοιπά, και τα λοιπά, και τα λοιπά… 

Κεντρική φωτογραφία: @streetrends

Read More

And More