Flared jean: Το τζιν παντελόνι που κολακεύει όσο κανένα άλλο την σιλουέτα

Υπάρχει μία περίοδος μέσα στον χρόνο που λέγεται denim season. Είναι αυτή που έχεις πάψει να φοράς τα χειμερινά σου και ξεκινάς να δοκιμάζεις τα πρώτα ανοιξιάτικα look. Αγαπημένο κομμάτι για αυτές τις εμφανίσεις είναι το τζιν παντελόνι σου και ιδιαίτερα το flared jean!

Πλέον έχει γίνει κλασικό, το βρίσκεις σε πολλές εκδοχές και είναι ένα βολικό ρούχο που συνδυάζεται -εδικά τώρα- σχεδόν με τα πάντα. Είτε επιλέξεις ένα bootcut -σε πολύ διακριτική γραμμή καμπάνα- είτε ένα με μεγάλο άνοιγμα στο κάτω μέρος του, κάνει το σώμα σου να φαίνεται πολύ πιο καλοσχηματισμένο.

Victoria Beckham

Ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες, από τις πιο αδύνατες μέχρι τις πιο “ζουμερές”, καθώς το άνοιγμα στο τελείωμα δημιουργεί ισορροπία, αν και εφόσον υπάρχουν ατέλειες στην περιφέρεια. Υπάρχουν πολλών ειδών καμπάνες, από τις πιο slim μέχρι τις πιο φαρδιές και από αυτές που ξεκινάνε από το γόνατο, μέχρι κάποιες που ίσα ίσα φαίνονται.

Ένα denim trend που δεν φεύγει ποτέ από την μόδα, όμως κάθε σεζόν θες extra έμπνευση. Δες λοιπόν το σημερινό μας αφιέρωμα με flared jeans και ετοιμάσου για την επόμενη εμφάνισή σου με το κομμάτι που όλες έχουμε στην ντουλάπα μας!

Tο τέλειο flared jean έχει σχετικά μικρή καμπάνα και δίνει άψογο σχήμα στην σιλουέτα μας.

H πιο μεγάλη καμπάνα ταιριάζει στις πιο λεπτές σιλουέτες ενώ το κλασικό μαύρο top δίνει το minimal style που θες για αυτό το παντελόνι.

Τα clogs και φέτος θα φορεθούν πολύ και αυτό το τζιν είναι ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσεις να τα συνδυάζεις από τώρα.

Τα tweed jacket και τα basket hats θα δώσουν στο flared jean μία fun αίσθηση και θα το απογειώσουν.

Τα κλασικά t-shirt σίγουρα ταιριάζουν με αυτό το τζιν και τώρα θα τα φορέσεις με sneakers στις ανοιξιάτικες βόλτες σου.

Τα ανοιξιάτικα πλεκτά συνδυάζονται τέλεια με το flared jean, ενώ τα λευκά μποτάκια ολοκληρώνουν άψογα το look.

Total denim με τζιν πουκάμισο και flared jean θα δώσουν στην εμφάνιση σου αέρα από Pinterest!

Eνα ανοιξιάτικο πανωφόρι και μία μαρινιέρα αρκούν για να δώσουν στο flared jean την urban chic εικόνα που θες.

Τα crop flared jeans είναι η νέα μανία, με body και mary janes. Τα φοράνε οι Γαλλίδες και εσύ δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις.

 

Read More

And More