H Μarion Cottilard σχεδίασε σκουλαρίκια για όσες δεν έχουν… τρύπες στα αυτιά

H Marion Cotillard έχει ένα κομψό στιλ και τα τελευταία χρόνια είναι πρόσωπο της Chanel  και της Chopard!

Η σχέση της Cotillard με τον Chopard ξεκινά από το 2004 όταν κέρδισε το Trophée Chopard στο Φεστιβάλ των Καννών. Το 2013 έγινε η πρώτη ηθοποιός που βγήκε στο κόκκινο χαλί φορώντας κομμάτια από τη συλλογή Green Carpet. της νέας σειράς που σχεδίασε η Chopard σε μία για την προώθηση και ευαισθητοποίηση για την νέα παραγωγή κοσμημάτων μέσα από μία πιο βιώσιμη διαδικασία.

@chopard

Η Cottilard πρωταγωνιστεί στις καμπάνιες της Chopard και τώρα ήρθε η ώρα να κάνει το επόμενο βήμα στην συνεργασία τους σχεδιάζοντας μία capsule συλλογή με ear cuffs ιδανική για όσες δεν έχουν κάνει… τρύπες στα αυτιά.

Φωτογραφία Eliott Bliss

 Στην πραγματικότητα, η Γαλλίδα ηθοποιός έχει μόνο  μια τρύπα στο αυτί της,  η νέα λοιπόν capsule συλλογή κοσμημάτων που σχεδιάστηκε από την Cotillard  και δημιουργήθηκε από την Chopard χρησιμοποιώντας χρυσό με πιστοποίηση Fairtrade και διαμάντια με πιστοποίηση εξαγωγής !

@chopard
Η τολμηρή και σύγχρονη συλλογή επτά κομματιών επικεντρώνεται  σε  κομμάτια που είναι πολύ εντυπωσιακά με υπέροχα σχέδια και πολύτιμους λίθους και το πιο τέλειο σε όλη αυτή την συλλογή είναι ότι δεν απαιτεί… τρυπήματα!

Read More

And More