New collection

H νέα συλλογή Karl Lagerfeld είναι επηρεασμένη από τον Μότσαρτ και την Μαρία Αντουανέτα!

Η fall/winter συλλογή Karl Lagerfeld για το 2020 αποπνέει έναν σύγχρονο αέρα και είναι επηρεασμένη από ιστορικές για τη μόδα δεκαετίες και μέρη. Τα σχέδια συνδυάζουν αναφορές από την Ευρώπη του 18ου αιώνα – μια χρονική περίοδο για την οποία ο Karl Lagerfeld ήταν παθιασμένος – 90’s σιλουέτες κι ένα σοφιστικέ πνεύμα. Το αποτέλεσμα φέρνει μια μοντέρνα ερμηνεία σε κλασικές εμπνεύσεις: Είναι φρέσκο, θηλυκό και δυναμικό, μεταφέροντας το chic στο σήμερα.


Μία από τις σημαντικότερες φιγούρες του αιώνα ήταν η Γαλλίδα βασίλισσα Marie Antoinette, η οποία ήταν γνωστή για την καλαισθησία της. Ο οίκος KARL LAGERFELD αναβιώνει διακεκριμένες σιλουέτες από εκείνη τη χρονική περίοδο. Αποχρώσεις από βαμβακερό candy pink συνδυάζονται με την πεμπτουσία του ασπρόμαυρου της KARL. Ταυτόχρονα, 90’s σχέδια ενσωματώνονται σε παντελόνια κοστουμιού και πανωφόρια προσδίδοντας μοντέρνο στυλ.


Κατευθυνόμενη από τον βορρά στην Αγγλία, η συλλογή μπαίνει στα ενδότερα της γκαρνταρόμπας της βασίλισσας Anne και της πολύ καλής της φίλης Sarah Churchill, Δούκισσας του Marlborough. Τα σχέδια χαρακτηρίζονται από ισχυρούς ώμους, καθαρές ραφές, ογκώδη μανίκια και ολόσωμα δερμάτινα looks. Το outerwear παίζει σημαντικό ρόλο με υπερμεγέθη παλτό με κουκούλα, μοντέρνα πόντσο και παλτό. Υπάρχει επίσης ένα ανδρόγυνο look που ενσαρκώνεται με ριγέ κοστούμια, ένα δερμάτινο φόρεμα και ένα πουλόβερ με antique κέντημα.


Το ταξίδι καταλήγει στη Γερμανία, όπου η μουσική του Amadeus Mozart αντηχεί στα παλάτια και σε σημαντικές εκδηλώσεις. Με παρόμοιο τρόπο, η συλλογή είναι εμπλουτισμένη με σχέδια για εορταστικές περιστάσεις. Mία συνθετική λεοπάρ γούνα κι ένα πουκάμισο  εμπνευσμένο από τα 90’s είναι statement pieces της συλλογής.


H φθινοπωρινή-χειμερινή συλλογή 2020 περιλαμβάνει επίσης μια capsule συλλογή εμπνευσμένη από 1990s αρχεία που κρατούσε ο Karl Lagerfeld. Τα εμβληματικά σχέδια επανασχεδιάστηκαν με νέα στριφώματα και μοντέρνα υφάσματα αφιερωμένα στην αστείρευτη δημιουργικότητά του.

ACCESSORIES

Νέα prints και χρώματα συμπληρώνουν τη συλλογή, προσθέτοντας ενδιαφέρον και ξεχωριστές υφές. Το K/Ikon σχέδιο κυκλοφορεί επανασχεδιασμένο σε κροκό και print φιδιού, με πινελιές από γκραφίτι prints. Το εύρος της σειράς περιλαμβάνει μια μεσαία top handle τσάντα και μια μίνι τσάντα. Αυτή τη σεζόν η KARL SEVEN έρχεται ανανεωμένη σε κροκό print (σε μαύρο και γκρι). Για τις γιορτινές στιγμές, η ολοένα και πιο δημοφιλής οικογένεια K/Signature επιστρέφει  με εκθαμβωτικά φινιρίσματα και εφέ που λάμπουν.Η σειρά K/Kushion είναι ένα ογκώδες σχέδιο τσάντας φτιαγμένο από ένα μαλακό υλικό με πτυχώσεις. Διαθέτει δύο σχέδια: μια μεγάλη διπλωμένη tote κι ένα clutch με φερμουάρ που αφαιρείται. Και οι δύο τσάντες είναι διαθέσιμες σε κλασικό μαύρο και σε μια σειρά από μεταλλικά χρώματα, καθώς και μία δερμάτινη καρτέλα με την επωνυμία KARL LAGERFELD στο εξωτερικό.
Τέλος, η K/Studio είναι ανανεωμένη με ένα μεγαλύτερο “K” σχέδιο και νέα σχέδια για ένα edgy look.

Διαθέσιμη στα επιλεγμένα Karl Lagerfeld σημεία πώλησης σε Ελλάδα και Κύπρο.

Read More

And More