New York Fashion Week: Τι είδαμε στα catwalk μέχρι τώρα

Ξεκίνησε η Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη και μετά από καιρό τα show επέστρεψαν στο θεσμό. Διάσημοι σχεδιαστές αλλά και ανερχόμενα fashion brand, παρουσιάζουν τις προτάσεις τους για το επόμενο καλοκαίρι και μας προετοιμάζουν για τα new summer trends!

Ας δούμε τα κυριότερα show των πρώτων ημερών:

Proenza Schouler

Φωτογραφίες @proenzaschouler

Εκτυφλωτικό κίτρινο, κρόσσια και prints κυριάρχησαν στην νέα συλλογή των Proenza Schouler οι γραμμές ήταν χαλαρές σχεδόν minimal ενώ τα σανδάλια που ολοκλήρωναν τα looks θα αποτελέσουν τα must have της νέας σεζόν.

Dundas x Revolve show

 

 

Φωτογραφίες @dundasworld

Sexy vibes με τα μοντέλα να περπατούν φορώντας υπέροχες δερμάτινες μπότες φορέματα με κάπες υπέροχα jacket με τονισμένη μέση και χρωματιστά σύνολα κατευθείαν από τα 80s.

Patbo

 

 

Φωτογραφίες @patbo

Υπέροχα ρούχα με cut outs, πλεκτά σύνολα που τραβούσαν τα βλέμματα και χρώματα σε sunset ύφος για απόλυτα καλοκαιρινά outfits από το brand που έχει ηδη ξεχωρίσει για το fresh look του.

Prabal Gurung

 

 

Φωτογραφίες @modelsstylex

Lime αποχρώσεις σε μεταξωτά σύνολα, φορέματα όλο φτερά και micro floral σε jacket και παντελόνια, δημιούργησαν το new style του αμερικάνικου brand που συνεχίζει να μας ενθουσιάζει με τις προτάσεις του.

 

Read More

And More