Must have

Αλυσίδα: Αυτό είναι το μόνο κόσμημα που θα χρειαστείς φέτος!

Τα κοσμήματα αποτελούν το αξεσουάρ που μπορεί να πάει την εμφάνιση σε άλλο επίπεδο. Όπως συμβαίνει βέβαια με όλα τα αξεσουάρ, η μόδα στα κοσμήματα κάθε χρόνο ανανεώνεται. Έτσι, οι τάσεις στα κοσμήματα για το 2021 είναι πολλές, για όλα τα γούστα, με ένα κομμάτι όμως να κάνει την διαφορά: Αλυσίδα!

Οι αλυσίδες φαίνεται να γίνονται όλο και μεγαλύτερο trend χρόνο με το χρόνο. Έτσι, φέτος μπορείς να φορέσεις άφοβα μεγάλες αλυσίδες ή πιο λεπτές μόνες τους ή μαζί με άλλα κοσμήματα και βεβαίως να πετύχεις το απόλυτο trendy look προσθέτοντάς την σε όλα σου τα σύνολα.

Το χρυσό είναι το πιο κλασικό χρώμα που μπορείς να επιλέξεις αλλά και το ασημένιο φαίνεται να είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις των it girls.

Oι αλυσίδες επιστρέφουν λοιπόν και γίνονται το statement κολιέ που κρέμεται από τον λαιμό αυτήν τη σεζόν. Οι περισσότεροι σχεδιαστές έβαλαν αλυσίδες στα look τους και δεν είναι μόνο ο όγκος τους που φέρνει τις αλυσίδες στο επίκεντρο της συζήτησης για τις τάσεις της χρονιάς, αλλά και το γεγονός ότι φέτος το συγκεκριμένο ύφος υπάρχει εκτός από κοσμήματα, σε τσάντες, παπούτσια ακόμη και σε ρούχα -γενικά σε πολλές διαφορετικές μορφές!

Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με την αλυσίδα κόσμημα και συγκεκριμένα τα κολιέ που επιστρέφουν δυναμικά φέτος και θα δώσουν την αυθεντική υπερβολή που θέλουμε στα σύνολά μας με μία μόνο κίνηση!

Ας δούμε μερικά στιλάτα σύνολα με το must have κόσμημα της σεζόν:

@emilisindlev

oversized σακάκια έχουν από μόνα του πολύ fashion εικόνα και δεν χρειάζονται και πολλά κοσμήματα για να λειτουργήσουν σωστά στην καθημερινότητα μας. Ένα λευκό t-shirt και μία αλυσίδα στο λαιμό, αρκούν στο σύνολο αυτό.

@endlesslyloveclub

Οι φόρμες φέτος είναι τάση στο έχω ήδη γράψει και το κόσμημα που όντως τις απογειώνει ακόμη περισσότερο είναι μία χρυσή αλυσίδα στο λαιμό! Αυτό το street style trend, που φέτος ανανεώνεται και γίνεται εμφάνιση για όλη μέρα, δεν θα ταίριαζε καλύτερα με κανένα άλλο κόσμημα πέρα από την αλυσίδα. Προτίμησε μία chunky και σε χρυσό χρώμα και σωστό αποτέλεσμα.

@_jeanettemadsen_

Τώρα είναι η εποχή για να χαρείς την αγαπημένη σου καμπαρντίνα, και αν είναι από ελαφρύ ύφασμα φόρεσέ την και σαν φόρεμα, προσθέτοντας το σωστό κόσμημα, δηλαδή μια chic αλυσίδα στο λαιμό.

@laurencrowe88

Το απόλυτο denim σύνολο του φθινοπώρου έχει αυτά τα 3 κομμάτια: ζακέτα σε pastel απόχρωση, τζιν παντελόνι και χρυσή αλυσίδα στο λαιμό. Σίγουρα έχεις τα 2 από αυτά, καιρός να αποκτήσεις και το κόσμημα του look, που φέτος θα το φορέσεις με… όλα!

@savina_chai

Οι μπλούζες που έχουν sexy cuts, πάντα δίνουν ένα plus ακόμη και στα basic κομμάτια που θα τις συνδυάζεις. Παρόλο που ένα signature κομμάτι σαν αυτό δεν χρειάζεται πολλά αξεσουάρ, φέτος η αλυσίδα σαν trend μπορεί να το κάνει ακόμη πιο δυναμικό.

@savina_chai

Στα one tone σύνολα όπως το καφέ που φέτος βρίσκεται στην κορυφή, η χρυσή αλυσίδα είναι το απόλυτο κόσμημα για δώσεις το twist που χρειάζεται μία τέτοια εμφάνιση. Δοκίμασέ το!

@sofiamcoelho

Εδώ έχουμε ένα σύνολο με τα 3 πιο δυνατά trends της σεζόν: φόρμες, με μαύρο δερμάτινο σακάκι και αλυσίδα. Ναι όλα αυτά μαζί δίνουν το trendy σύνολο που ίσως πρέπει να τολμήσεις αυτήν τη σεζόν.

@sofiamcoelho

Θηλυκότητα με sexy λεπτομέρειες, τα off white ρούχα του look δίνουν την chic εικόνα που θέλεις και οι μπότες το sexy στοιχείο που ανεβάζει τους παλμούς. Εδώ λοιπόν το κόσμημα που αξίζει να δοκιμάσεις είναι η αλυσίδα!

@weworewhat

Εδώ έχουμε ένα so stylish σύνολο με δερμάτινο παντελόνι και λευκό πουκάμισο! Δεν θα μπορούσαμε να σκεφτούμε καλύτερη προσθήκη πέρα από μία χρυσή αλυσίδα που δίνει στο σύνολο μία ακόμη πιο ιδιαίτερη εικόνα και φυσικά μας αρέσει πολύ! Copy the look.

 

Read More

And More