Αυτά είναι τα χρώματα που θα φορέσουμε το φετινό καλοκαίρι

Χρώμα! Όποτε το βάζεις στην εμφάνιση σου, βλέπεις την διάθεση σου να αλλάζει. Η άνοιξη και το καλοκαίρι μας προδιαθέτουν για χρωματιστές εμφανίσεις και βεβαίως οι καλοκαιρινές τάσεις είναι γεμάτες με φωτεινά υπέροχα χρώματα, που ήδη βλέπουμε σε ενημερωμένα street style!

Oι φετινές αποχρώσεις έχουν καλύψει όλες τις γκάμες, αφού ξεκινάμε με αποχρωματισμένα χρώματα που μοιάζουν να έχουν φίλτρα όπως στο Instagram και καταλήγουμε σε έντονα neon colors που δίνουν δυναμισμό και ένταση στα look.

Σίγουρα θα βρεις τα δικά σου αγαπημένα χρώματα για φέτος, αλλά πριν ξεκινήσεις τις αγορές σου, δες το αφιέρωμα που έχουμε ετοιμάσει για τα must χρώματα της φετινής σεζόν και εμπνεύσου για την παλέτα που θα έχει το δικό σου καλοκαιρινό μοναδικό στιλ!

Ροζ

@versace

 

@carodaur

Το έχεις καταλάβει ότι αυτό το καλοκαίρι θα γεμίσει με ροζ! Έρχεται σε ποικιλία αποχρώσεων με την neon να κυριαρχεί. Mετά από μία χρονιά off οι σχεδιαστές θέλουν να μας φέρουν πίσω στην κοινωνική ζωή με την πιο ωραία απόχρωση! Θα βρεις πολλά κομμάτια με αυτό το χρώμα. Προτείνουμε ψηλόμεσα παντελόνια και μακρυμάνικα, ελαφριά πλεκτά για τα ανοιξιάτικα ροζ σύνολα σου!

Κίτρινο

Bottega Veneta

@bevza

Μία πιο παλ απόχρωση του κίτρινου βρίσκεται φέτος στις τάσεις και αποτελεί ιδανική απόχρωση για ένα total καλοκαιρινό look ή την απόλυτη βάση για έναν color block συνδυασμό με πιο έντονες αποχρώσεις. Ένα χρώμα που μάλλον δεν έχεις στην ντουλάπα σου και θα το βάλεις γιατί είναι τάση. Επένδυσε λοιπόν σε top, mules ή πουκάμισα για αρχή μέχρι να το συνηθίσεις και να τολμήσεις ένα pale yellow total look αυτό το καλοκαίρι!

Πράσινο

@emilisidlev

Από τα χρώματα που έχουν ήδη εμφανιστεί στα street style μαζί με το ροζ είναι το πράσινο και αυτό δείχνει πόσο δυνατή τάση θα είναι για φέτος. Από neon green μέχρι σμαράγδι έχεις μία μεγάλη γκάμα να το επιλέξεις, ενώ η Bottega Veneta βρήκε την τέλεια απόχρωση για τις mini bags της! Μία φούστα ή ένα φόρεμα σε αυτό το χρώμα είναι πολύ ωραίες προτάσεις για τώρα!

Πορτοκαλί

@cultgaia

@msgm

Πανωφόρια από τον Burberry ή sexy φορέματα από το brand Cult Gaia έχουν πορτοκαλί υπέροχο χρώμα και του δίνουν την θέση που του αξίζει για αυτή την χρονιά. Επίσης μία απόχρωση που δύσκολα έχεις στην ντουλάπα σου μετά τα teen χρόνια αλλά φέτος έχει σοφιστικέ αποχρώσεις που μπορείς να τις τολμήσεις και να ντυθείς με ένα από τα μεγαλύτερα color trends.

Mατζέντα

Isabel Marant

Isabel Marant

Μία απόχρωση του μωβ που είδαμε κυρίως στα runway της Isabel Marant. Σε παντελόνια, μίνι φόρεμα ή west boots το χρώμα αυτό έχει ένα δυναμικό ύφος και βεβαίως ξεχωρίζει σαν επιλογή. Μεταλιζέ ή pastel φαίνεται να κερδίζει έδαφος στα stylish looks της φετινής χρονιάς.

Σιέλ

Hermes

@cultgaia

Κομψό και ντελικάτο το σιέλ δίνει στα σύνολα σου έναν αριστοκρατικό αέρα. Αέρινα φορέματα, πέδιλα, κομψές τσάντες ή ελαφριά πανωφόρια είναι μερικές από τις επιλογές που έχουμε δει στα catwalks αλλά σίγουρα θα μας αρέσει πολύ και σε beachwear συνδυασμένο με φίνα χρυσά κοσμήματα.

Κόκκινο

Hermes

Calzedonia

‘Έντονο και θηλυκό, δίνει το δικό του παρών στην παλέτα του καλοκαιριού με μαγιό, σακάκια, παντελόνια και sexy dresses. Απόχρωση που πάει σε όλες ενώ η μεγάλη γκάμα με κομμάτια σε αυτό το χρώμα που ήδη υπάρχει στην αγορά του δίνουν μία ευκολία στο να το βάλεις από τώρα στην ντουλάπα σου. 

Read More

And More