Rainbow

Αυτά είναι τα χρώματα που θα φορέσουμε τον φετινό χειμώνα!

Πέρα από τις τάσεις στα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που ήδη έχουμε αναλύσει εδώ στο Τlife κάθε σεζόν καθορίζεται και από τα χρώματά της. Οι διάσημοι σχεδιαστές παρουσίασαν στις εβδομάδες μόδας και τα κορυφαία χρώματα για τη σεζόν Φθινόπωρο / Χειμώνας 2020 – 2021. Ποιες είναι λοιπόν οι αποχρώσεις που θα φορεθούν περισσότερο αυτήν την περίοδο; Ποια χρώματα είναι trend;

Όπως θα δούμε από το αφιέρωμα που σου έχω ετοιμάσει, υπάρχουν κλασικά και ουδέτερα χρώματα, αλλά και κάποια που ξεχωρίζουν λόγω της ιδιαίτερης απόχρωσής τους και αποτελούν τις νέες αποχρώσεις που πρέπει να αγαπήσεις και να συνηθίσεις.

Τόνοι του καφέ, του μπλε, του κόκκινου, είναι κλασικές αξίες συνήθως τον χειμώνα, όμως φέτος θα δούμε και κίτρινο, πορτοκαλί, lime αλλά και βασικές αποχρώσεις όπως γκρι και μπεζ να είναι πολύ ψηλά!

Πριν ξεκινήσεις να σχεδιάζεις και να εξοπλίζεις τη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα θα πρέπει να γνωρίζεις πια χρώματα αποτελούν trend της φετινής σεζόν.

Φωτογραφίες Splash

Μπλε

Μonse

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του μπλε και αυτή είναι η φετινή μανία των σχεδιαστών. Έντονο και δυνατό θα σου δώσει την ευκαιρία να τραβήξεις τα βλέμματα. Συνδυάζεται τέλεια με μαύρο και με γκρι, ενώ αποτελεί super πρόταση για total look εμφάνιση όπως στην φωτογραφία. Τόλμησέ το σε ένα παλτό ή σε ένα φόρεμα με μαύρες μπότες.

Πορτοκαλί

Michael Kors

Ακτινοβόλες πορτοκαλί αποχρώσεις συνδυάστηκαν με τα πάντα: από μπλε τζιν έως καφέ δέρμα, αποπνέοντας μια αίσθηση δημιουργικότητας και ευεξίας. Ένα χρώμα που δεν έχουμε συνηθίσει για τον χειμώνα αλλά θα μας φτιάξει τη διάθεση σίγουρα. Πουλόβερ ή ζακέτες για αρχή είναι τα σωστά item που θα βάλουν αυτό το χρώμα στην ντουλάπα σου. Δοκίμασέ το.

Καφέ

Fendi

Καφέ: το νέο μαύρο, έγραψα πριν λίγες μέρες στo Τlife και όχι άδικα αφού αυτή η νέα απόχρωση που θυμίζει τερακότα είναι παντού. Αγαπημένη των influecer ήδη που το λατρεύουν σε δερμάτινα κομμάτια κυρίως, ενώ το καλό εδώ είναι ότι ίσως έχεις καφέ κομμάτια ήδη στην ντουλάπα σου εφόσον είναι μία χειμερινή απόχρωση και όχι ένα new trend που πρώτη φορά βλέπεις.

Κίτρινο

Fendi

Μια απόχρωση που είδαμε κυρίως από τον οίκο Fendi σε όλα τα κομμάτια της συλλογής. Παλτό, φορέματα, τσάντες, μποτάκια φαίνεται να ήταν το χρώμα της σεζόν. Ζωηρό αλλά και στιλάτο θα το συνδυάσεις με τζιν ή με μαύρο αλλά και σε λευκά κομμάτια που θα δώσει τη ζεστασιά που θέλουν μέσα στον χειμώνα.

Κόκκινο του κρασιού

Lanvin

Δεν μας κάνει εντύπωση που βλέπουμε μία απόχρωση σαν τη μπορντό στην μεγάλη γκάμα με τις τάσεις των χρωμάτων εφόσον το κόκκινο πάντα παίζει στις τάσεις, αλλά με διαφορετική απόχρωση από χρόνο σε χρόνο. Κόκκινο του κρασιού σε παλτό, σε δερμάτινα κομμάτια, σε τσάντες και καπέλα γέμισαν τα catwalks. Είναι ένα χρώμα που δίνει ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα. Δοκίμασέ το σε φούστες με μαύρο πουλόβερ και δερμάτινες μπότες για αρχή. Επίσης αυτή η γήινη απόχρωση θα ταίριαζε απόλυτα κυρίως σε δερμάτινα και σουέντ ρούχα, όπως φάνηκε και από τους οίκους Longchamp και Sportmax. 

Γκρι

Prada

Η ουδέτερη αυτή απόχρωση κυριάρχησε με total look. Το γκρι το είδμαμε και στις… 50 αποχρώσεις του. Σε διάφορα υφάσματα, μήκη και σιλουέτες, από κοστούμια έως χοντρά πλεκτά και εντυπωσιακά παλτά. Το κλειδί εδώ είναι η σωστή ανάμειξη διαφόρων αποχρώσεων (και υφασμάτων) μέσα στο σύνολό σου, από πιο σκούρους τόνους μέχρι τους πιο ανοιχτούς και βεβαίως ο συνδυασμός που λατρέψαμε έρχεται από την Prada με λευκά παπούτσια.

Μπεζ

Isabel Marant

Το μπεζ είναι μία αγαπημένη απόχρωση του κόσμου της μόδας για τον χειμώνα και πολλοί σχεδιαστές δείχνουν total μπεζ σύνολα για τις χειμερινές τους collection. Οι μπεζ αποχρώσεις εμφανίστηκαν σε διάφορες εντάσεις φέτος στα catwalk κάνοντας σαφές ότι είναι η χρονιά τους. Η Isabel Marant και ο Dior μας έδειξαν μπεζ σύνολα για κομψή, μοντέρνα και πολυτελή εμφάνιση. Πουλόβερ και παντελόνια αλλά και μακριά πλεκτά φορέματα είναι ήδη αγαπημένα μπεζ κομμάτια των influencer για φέτος. Μην το φοβηθείς!

Lime

Chanel

Από τις λίγες φορές που η Chanel έδειξε ένα τόσο έντονο χρώμα και ήταν μία νέα ματιά στα κλασικά της tweed ταγέρ και τα μακριά της φορέματα για την συλλογή του χειμώνα 2021. Το χρώμα είναι από μόνο του αισιόδοξο με μία… cute αίσθηση που σίγουρα θα φέρει αισιοδοξία στα σύνολα που θα το προσθέσεις, δίνοντας new style στα πιο ουδέτερα χειμερινά σου look.

 

 

Read More

And More