Αυτά θα είναι τα μεγαλύτερα fashion trends του 2021

Μία νέα χρονιά ξεκινάει και μαζί της και μία νέα fashion σεζόν, ελπίζουμε σιγά σιγά να γυρίσουμε στην κανονικότητα μας. Φέτος τιμήσαμε τις φόρμες μας και τα άνετα σύνολα αφού περάσαμε μέσα στην καραντίνα ένα μεγάλο διάστημα της χρονιάς. Το 2021 θέλουμε να αλλάξουμε διάθεση να ντυθούμε ξανά με όμορφα ρούχα και να ξανά παίξουμε το αγαπημένο μας παιχνίδι με το styling. Ήδη οι πρώτες μεγάλες τάσεις έχουν ξεχωρίσει και σήμερα θα σου κάνουμε το πρώτο μάθημα με τα hot trends για το 2021. Απόλαυσε το ρεπορτάζ και ετοιμάσου για νέες στιλάτες εμφανίσεις!

Τeen style

Xαλαρό ύφος με βερμούδες καπέλα και ελαφριά τζάκετ που θυμίζουν teenagers της Αμερικής είναι η πρόταση του οίκου Celine και μας δίνει την τέλεια λύση για την ομαλή μετάβαση από την φόρμα σε ένα casual style την νέα χρονιά.

Χαλαρό τζιν

Το τζιν με χαλαρή εφαρμογή και επιρροή από την δεκαετία του ’70 θα κυριαρχήσει το 2021. Προτεινόμενα σχέδια είδαμε στους Balenciaga και Chloé, ενώ το σχήμα του φαντάζει τέλειο για τις πρώτες χαλαρές μας βόλτες μετά την καραντίνα.

Sport lux

Oι φόρμες δεν θα αποχωρίσουν αλλά θα εμπλουτιστούν με άλλα στοιχεία που θα δώσουν σε αυτό το στιλ ένα πιο λαμπερό ύφος.Το sporty lux θα είναι η τάση που θα απογειώσει το casual στιλ που έχει λατρέψει φέτος.

Clogs

Ήδη από πέρσι κάνανε comeback αλλά μέσα στην καραντίνα δύσκολα να τα φορέσεις έτσι τώρα θα γίνουν η πρώτη σου επιλογή αφού το ύφος τους ταιριάζει με τα casual cool ντυσίματα που θα βάλουμε μόλις βγούμε.

Καπέλο το μπέιζμπολ

 

 

Το είδαμε παντού στο Instagram και στις προτάσεις των καλοκαιρινών κολεξιόν ειδικά του οίκου Celine, φέτος αυτό θα είναι το must αξεσουάρ και το κομμάτι που θα απογειώσει τα look σου.

Φαρδύ πουκάμισο

Φαίνεται ότι τα άνετα ρούχα θα συνεχίσουν να είναι Must, έτσι τα φαρδιά πουκάμισα θα γεμίσουν το Instagram συνδυασμένα με ποδηλατικές βερμούδες, τζιν αλλά και φόρμες.

Πλεκτά σύνολα

Δίνουν τέλεια cozy αίσθηση και βεβαίως απόλυτο στιλ, τα πλεκτά σύνολα θα κυριαρχήσουν την νέα σεζόν. Θα τα τολμήσεις;

 

Read More

And More