Δέρμα: H πιο δυναμική τάση της φετινής σεζόν!

Κάθε σεζόν ξεχωρίζουν και κυριαρχούν διαφορετικές τάσεις στο χώρο της μόδας και στα γυναικεία ρούχα, προερχόμενες από τις δημιουργίες των μεγάλων οίκων μόδας και των creative σχεδιαστών που εμπνέονται και δημιουργούν νέες τάσεις σε ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ.

Το δέρμα είναι ένα από τα πλέον διαχρονικά και χρηστικά υλικά όλων των εποχών. Τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα από τα πλέον πρακτικά υλικά είναι η ανθεκτικότητα, ένα κομμάτι που αποτελεί επένδυση. Με την πρόοδο της τεχνολογίας και της οικολογικής συνείδησης, πλέον υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα.

Φέτος για μία ακόμη φορά η τάση αυτή κυριαρχεί και είναι πολύ ψηλά, με τα δερμάτινα ρούχα όλων των τύπων από πανωφόρια μέχρι φούστες, πουκάμισα και βεβαίως jacket να κυριαρχούν.

Πάμε να δούμε πως μας προτείνουν μεγάλοι οίκοι να το φορέσουμε φέτος:

Fendi

Oλόσωμες φόρμες με biker αισθητική που δίνουν δυναμισμό με μία μόνο κίνηση. Κομμάτι για δύσκολες… αποστολές που όμως αξίζει να το δοκιμάσεις αν σου αρέσουν οι ανατρεπτικές εμφανίσεις.

Philosophy

To δερμάτινο κουστούμι σε μία 70s εκδοχή με ρομαντικό πουκάμισο και platform πέδιλα για όσες το vintage style παραμένει βασική έμπνευση στις εμφανίσεις τους.

Μichael Kors

δερμάτινες φούστες είναι αξεπέραστη επιλογή και μία αγορά που αποτελεί επένδυση για την city γκαρνταρόμπα μας, αφού είναι αποδεδειγμένο ότι δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα.

Salvatore Ferragamo

δερμάτινα πανωφόρια είναι και παραμένουν η πιο δημοφιλής εκδοχή του υλικού αυτού με παλτό, καμπαρντίνες και τζάκετ να γίνονται από αυτό το κλασικά κομψό υλικό!

 

Read More

And More