Trend Alert!

Δέρμα: H χειμερινή τάση που προσθέτει δυναμισμό στο στιλ σου

Το δέρμα είναι ένα από τα πλέον διαχρονικά και χρηστικά υλικά όλων των εποχών. Στις χειμερινές τάσεις έχει σταθερά μία θέση, ενώ οι οίκοι και οι σχεδιαστές λατρεύουν να δουλεύουν με αυτό ξανά και ξανά! Tα δερμάτινα ρούχα δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, δεδομένου ότι προσδίδουν κομψότητα, χάρη και έντονο δυναμισμό. Για μία ακόμη χρονιά το υλικό αυτό έδωσε έμπνευση στους σχεδιαστές μόδας οι οποίοι δημιούργησαν μοναδικά leather κομμάτια.

Δερμάτινα παντελόνια, jacket, φούστες, φορέματα, σαλοπέτες, βερμούδες, όλα είναι κομμάτια που δεν λείπουν από τις φετινές προτάσεις των οίκων και θα πρέπει να υπάρχουν σε μία ενημερωμένη γκαρνταρόμπα. Τα χαρακτηριστικά που το καθιστούν ένα από τα πλέον αγαπημένα υφάσματα, είναι η ανθεκτικότητα και το ότι πρόκειται για ένα κομμάτι που αποτελεί επένδυση για την ντουλάπα μας. Με την πρόοδο της τεχνολογίας και της οικολογικής συνείδησης, πλέον υπάρχει ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία σε χρώματα υφές και σχέδια.

Φέτος ξανά είχε την τιμητική του και μαζί θα δούμε τι προτείνουν μεγάλοι οίκοι για αυτό το διαχρονικό υλικό!

SPLASH/Ideal Image

Ο Hermes δημιούργησε oversized δερμάτινα γιλέκα που φοριούνται πάνω από φούστες, παντελόνια ή zip culotte και απογειώνουν το χειμερινό σου στιλ.

SPLASH/Ideal Image

Η Chloe προτείνει δερμάτινες maxi φούστες με πλεκτά και γούνινες μπότες για nomad style.

SPLASH/Ideal Image

H Alberta Ferretti μας έδειξε ψηλόμεσα δερμάτινα παντελόνια σε έντονα χρώματα από δέρμα που θα αλλάξουν το winter style μας.

SPLASH/Ideal Image

Ο οίκος Fendi δημιούργησε leather jacket που αγκαλιάζουν την σιλουέτα και συνδυάζονται άψογα με θηλυκά σύνολα.

Read More

And More