Νέα εποχή

Δες το απίστευτο Burberry show που έγινε για πρώτη φορά μέσα σε… δάσος

O οίκος Burberry έστησε ένα μοναδικό show σε ένα από τα δάση της αγγλικής επαρχία για να παρουσιάσει την νέα του συλλογή και μας έδειξε τον νέο τρόπο που ίσως πρέπει να γίνονται τα shows στην νέα covid εποχή!

Τα μοντέλα περπάτησαν μέσα στα δάση, υπό τους ήχους των πουλιών που κελαηδούσαν, ενώ όλα ήταν οργανωμένα με τις απαιτήσεις της νέας εποχής. Στο catwalk δεν υπήρχαν θεατές καθόλου, αλλά όλοι μπορούσαν να παρακολουθήσουν το μοναδικό αυτό event live streaming για πρώτη φορά από την πλατφόρμα Twitch.

Μία μοναδική εμπειρία που σκέφτηκε και δημιούργησε ο Ricardo Tischi για να μας δείξει την νέα ανοιξιάτικη collection. To show άνοιξε  με τις  ανοιξιάτικες καμπαρντίνες Burberry που είχαν denim στοιχεία, ακολούθησαν τα ανδρικά λευκά σύνολα, στην συνέχεια είδαμε την μπλε σειρά με ρούχα σε όλες τις αποχρώσεις του, δερμάτινα πανωφόρια σε fresh style,  μπλούζες, φορέματα, παντελόνια και t-shirts με έντονα graphic prints, τα κλασικά κομμάτια με,το logo του οίκου, και εντυπωσιακά βραδινά fishnet φορέματα με λαμπερές details.

Φωτογραφίες @burberry

Δες το θεαματικό αυτό show που μάλλον μας πάει σε μία νέα εποχή!

Read More

And More