Εκπτώσεις! Τα must have παπούτσια της σεζόν που πρέπει να αποκτήσεις τώρα

Οι ενδιάμεσες εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει κι εσύ ετοιμάζεις τη λίστα με τα αγαπημένα σου παπούτσια ή μάλλον… τα must have παπούτσια, που πρέπει να έχεις φέτος για να ανταποκριθείς σε όλες τις απαιτήσεις χωρίς να χάνεις καθόλου το στιλ σου!

Οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι πολλές και ο φετινός χειμώνας ιδιαίτερος, παρόλα αυτά οι αγορές πάντα βοηθάνε στην καλύτερη ψυχολογία μας και βεβαίως ανανεώνουν το στιλ μας που είναι βασική προϋπόθεση για να νιώθουμε καλά και όμορφες!

’Hδη έχεις εντοπίσει τις τάσεις και βεβαίως ξέρεις τις προσωπικές σου ανάγκες για να προχωρήσεις σε ένα ποιοτικό shopping, παρόλα αυτά χρειάζεσαι μία βοήθεια! Σήμερα λοιπόν με πολύτιμο βοηθό την εταιρεία NAK Shoes, ένα shoe brand που ξεχωρίζει για την αισθητική και την ποιότητά του, ενώ κάθε χρόνο έχει στις συλλογές τoυ όλα όσα χρειαζόμαστε, θα εντοπίσουμε τα παπούτσια στα οποία αξίζει να επενδύσεις στις εκπτώσεις που μόλις άρχισαν.

Ας δούμε μαζί τη μαγική λίστα με τα must have κομμάτια της σεζόν:

  1. Καθημερινό μποτάκι:

Αρβυλάκι Steve Madden, 170€. Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ

Chelsea boots Ecco, 150€. Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ.

Οι τάσεις φέτος προστάζουν ένα στιλάτο ελαφρύ δερμάτινο αρβυλάκι που θα σε συνοδεύσει παντού με όλα σου τα look και θα ξεχνάς ότι τα φοράς! Ένα νέο entry κάνει όμως την εμφάνισή του. Τα μποτάκια που αγαπούν περισσότερο φέτος τα it girls λέγονται Chelsea boots! Έρχονται από τα band look των 90s και φοριούνται με denim σύνολα, αλλά και με cute φούστες ή φορέματα. Διάλεξε το δικό σου αγαπημένο μποτάκι από τη φετινή συλλογή της Nak shoes.

2. Sneakers

Sneakers Ecco, 152€.Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ

Sneakers Steve Madden, 134€. Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ.

Πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς τα sneakers! Άνετα και στιλάτα μας συνοδεύουν όλη μέρα και δίνουν στις εμφανίσεις μας το απαραίτητο twist. Tα it girls τα συνδυάζουν με κουστούμια και φορέματα με effortless ύφος που θα υιοθετήσεις και εσύ.

3. Μία μπότα

Μπότα Νak, 224€. Για να την αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ.

Μπότα Νak, 215€. Για να την αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ.

Δυναμικό comeback στις δερμάτινες μπότες μέχρι το γόνατo, είτε σε flat εκδοχή είτε με λίγο τακούνι! Το χρώμα που φέτος ξεχωρίζει, εκτός από το καθιερωμένο μαύρο, είναι το μπορντό που θα δώσει σοφιστικέ λεπτομέρεια στην εμφάνισή σου. Συνδύασε τις μπότες σου με boho φορέματα ή με τα αγαπημένα σου τζιν και καρό σακάκια!

4. Ψηλοτάκουνο μποτάκι

Μποτάκι Nak, 224€. Για να το αποκτήσεις κάνε κλικ εδώ.

Για όσες το ψηλοτάκουνο είναι τρόπος ζωής, το ψηλοτάκουνο μποτάκι είναι must. Φέτος τα σχέδια που κυριαρχούν είναι από croco δέρμα, με sexy ύφος που θα κλέψει  τις εντυπώσεις, δίνοντας θηλυκότητα στα… άκρα! Αξεπέραστη επιλογή για sexy και chic σύνολα τον χειμώνα που έρχεται.

5. Flat μποτάκι

Μποτάκι Ecco, 150€. Για να το αποκτήσεις κάνει κλικ εδώ.

Επειδή όμως ο χειμώνας που έρχεται είναι βαρύς, θα χρειαστείς και ένα ζεστό μποτάκι για τις κρύες μέρες.  Αυτό είναι το ζευγάρι που θα λατρέψεις με τα casual σύνολά σου τις μέρες που έξω κάνει πολύ κρύο και θα σου δώσει το cozy ύφος που σίγουρα χρειάζεσαι! .

 

Ετικέτες

Read More

And More