Εντοπίσαμε στο Instagram τα πιο στιλάτα και ζεστά jacket για το κρύο που έρχεται

O καιρός θα αρχίσει να αλλάζει σιγά σιγά και μπορεί το τελευταίο ΣΚ να θύμιζε άνοιξη, όμως τις επόμενες εβδομάδες θα κρυώσει πολύ και πλέον ένα ζεστό πανωφόρι είναι απαραίτητο.

Δεν πρέπει να απογοητεύεσαι, γιατί ακόμη και με το βαρύ κρύο, δεν χρειάζεται να ελαττώσεις το στιλ σου, αφού πλέον τα ζεστά πανωφόρια είναι και πολύ στιλάτα.

Ένα χοντρό και πολύ ζεστό πανωφόρι σου εξασφαλίζει το στιλ στο ντύσιμό. Σίγουρα έχεις και εσύ κάποιο που σου αρέσει και το προτιμάς για τις μέρες, αλλά εμείς οφείλουμε να σε ενημερώνουμε πάντα για τα τελευταία trends και ειδικά τώρα που είμαστε σπίτι έχουμε ένα λόγο παραπάνω να βλέπουμε ωραία και στιλάτα σύνολα, δηλαδή ωραίες εικόνες!

Το θέμα όμως είναι το εξής: τελικά έχουμε το ιδανικό πανωφόρι για αυτές τις κρύες μέρες; Είναι αρκετά στιλάτο και συμβαδίζει με τις νέες τάσεις; Δες το αφιέρωμα που σου έχουμε ετοιμάσει και πάρε ιδέες για το δικό σου stylish σύνολο όταν έχει κρύο, πάντα με βασικό κομμάτι το αγαπημένο σου… πανωφόρι!

@blancamiro

Τα μακριά puffer jacket αυτά που θυμίζουν λίγο…πάπλωμα φαίνονται ιδανικά γι τις κρύες μέρες και αν επιλέξεις εάν με χρώμα θα έχεις ένα πολύ εντυπωσιακό look.

@louloudesaison

teddy coat παραμένουν ψηλά στις προτιμήσεις των it girls αφού είναι στιλάτα και ζεστά έχουν δηλαδή τον τέλειεο συνδυασμό για ένα χειμερινό ρούχο.

@anoukyve

Το κλασικό μαύρο puffer jacket δεν χάνει την κορυφαία θέση ούτε και φέτος αφού συνδυάζεται με όλα μας το casual σύνολα που φοράμε κάθε μέρα πλέον.

@vikyandthechild

Τα jacket που μας προτείνει ο οίκος Prada για αυτή την σεζόν είναι ζεστά και έχουν απίθανο χρώμα που θα κάνει την διαφορά.

@emilisidlev

Τα shearling jacket αλλάζουν χρώμα και γίνονται πιο cute σε αποχρώσεις ασυνήθιστες για χειμερινά σύνολα. Θα το τολμούσες;

@wethepeoplestyle

To χακί είναι μία επιλογή που φέτος είδαμε πολύ σαν χρώμα και σίγουρα θα βολέψει αφού συνδυάζεται με τα winter σύνολα που έχουμε οι περισσότερες από εμάς.

@carodaur

Το κλασικό φουσκωτό μας μπουφάν θα φορεθεί και φέτος πολύ μία αγορά που θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη στο κρύο.

@anoukyve

Οι γήινιες αποχρώσεις θα σε κάνουν να ξεφύγεις από το κλασικό μαύρο και θα δώσει new style στην καθημερινότητα σου.

@chamillecharierre

Τα καρό jacket φέτος κάνουν δυναμικό comeback και αλλάζουν με μία κίνηση το χειμερινό σου σύνολο ενώ σε κρατούν σιγουρά ζεστή.

@leiasfez

Το κλασικο μαύρο shearling jacket και φέτος θα συνοδεύσει τα πιο στιλάτα σου casual χειμερινά look.

 

Read More

And More