Φαρδιά ρούχα: Η άνεση είναι και φέτος η μεγαλύτερη τάση

Μετά την καραντίνα, όλες εκπαιδευτήκαμε και φορούσαμε για καιρό φαρδιά ρούχα, φόρμες ή κομμάτια σε άνετη γραμμή, που εξασφαλίζουν χαλαρό ύφος αλλά και στιλ! Τα it girls που λατρεύουμε να ακολουθούμε, έχουν υιοθετήσει αυτή την τάση καιρό πριν την καραντίνα και τώρα απλά ακολουθούμε και εμείς! Η πρωτοπόρος Billie Eilish «τυλίχθηκε» με φαρδιά ρούχα για να αποφύγει τα σχόλια για τον σωματότυπο της στην αρχή της καριέρας της, ενώ η Bella Hadid δεν σταματάει να επιλέγει φαρδιά ρούχα με έμπνευση από τα 90s.

Οversized σακάκια, cargo παντελόνια, φαρδιά πουκάμισα, το hoodie του αγοριού σου και πολλά ακόμη «φαρδιά» ρούχα, θα γίνουν το νέο statement look του φθινοπώρου. Πρόσεξε μόνο να αγκαλιάζουν το σώμα σου και όχι να το καλύπτουν, ενώ μην ξεχνάς τα αξεσουάρ ώστε ένα τέτοιο look να αποκτήσει και το στιλάτο twist που θέλουμε!

SPLASH/ Ideal Image

H Emily Ratajkowski  έχει ένα από τα πιο γυμνασμένα και όμορφα σώματα παρόλα αυτά στις βόλτες της επιλέγει πολλές φορές φαρδιά ρούχα , συνδυάζοντας jacket και cargo παντελόνια με crop top δίνοντας ένα θηλυκό στοιχείο!

Photo by Taylor Hill/FilmMagic

Η Billie Eilish ήταν αυτή που καθιέρωσε αυτό το στιλ ανώ ακόμη και τώρα περιμένουμε να δούμε τι θα βάλει εφόσον ξέρει να μετατρέπει ένα φαρδύ πουλόβερ σε red carpet look όπως έκανε στα φετινά Mtv Awards.

SPLASH/ Ideal Image

Συχνά η Hailey Bieber φροάει  συχνά φούτερ και μπλούζες του Justin ενώ τα δικά της ρούχα έχουν και εκείνα άνετες γραμμές και effortless ύφος να της πηγαίνει πάρα πολύ!

SPLASH/ Ideal Image

Η Bella Hadid λατρεύει τα φαρδιά σακάκια και πολλές φορές τα συνδυα΄ζει με παντελονια σε ανάλγο ύφος δημιουργοηντας μία σιλουέτα που μοιάζει να «κατέβηκε» απο το Balenciaga show.

SPLASH/ Ideal Image

Με oversized jean look η Bella Hadid απέδειξε οτι το sexy δεν  έχει sizes.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alexis Foreman (@alexisforeman)

Εκτός απο τους συνδυασμούς με φαρδιά παντελόνια και jacket οι φούστες και τα πουλόβερ σε άνετη γραμμή ανανεώνουν το urban style σου με μία κίνηση.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

 Η Dua Lipa επίσης λανσάρει το άνετο στιλ στην καθημερινότητα της, συνδυάζοντας συχνά φαρδιά κουστουμιά με cool αξεσουάρ.

Read More

And More