FASHION TREND! Από την πασαρέλα στο ρεβεγιόν… με λάμψη!

Σε κάποιο σπίτι, σε κάποιο club ή σε κάποιο κοσμικό πάρτι σε πολυτελές ξενοδοχείο… Τα εορταστικά ρεβεγιόν έχουν ένα δικό τους, ιδιότυπο, ξεχωριστό dress code! Οι νύχτες που έρχονται είναι λαμπερές και το ίδιο απαιτούν και από εσένα.

Golden Girl

Όπως ξέρεις ο χρυσός δεν χάνει ποτέ την αξία του! Επένδυσε σε ένα λαμπερό φόρεμα στο μήκος που σου ταιριάζει! Το χρυσό ανήκει (μαζί με το κόκκινο και το μαύρο) στο τρίπτυχο των εορταστικών χρωμάτων! O οίκος Balmain και η Σοφία Κοκοσαλάκη το προτείνουν στη μίνι έκδοσή του ενώ ο Gianfranco Ferre μας το παρουσιάζει σε full extra μάξι γραμμή.

Φτερά και πούπουλα

Ίσως να τα φοβάσαι αλλά τα φτερά και η γούνα είναι από τα λίγα στοιχεία που θα σε βοηθήσουν να δώσεις θεατρικότητα ή να συμπληρώσεις εξωτικά ένα εορταστικό ντύσιμο! Επέλεξε έντονα χρώματα όταν πρόκειται για αξεσουάρ αλλά προτίμησε nude αποχρώσεις και μαύρο για total look. Απαραίτητο συμπλήρωμα αποτελούν οι ψηλοτάκουνες γόβες! Οι Dsquared δημιουργούν ένα δραματικό σύνολο με κόκκινα και μαύρα φτερά στο μπούστο, ένα φόρεμα που επέλεξε και η Τζένη Μπαλατσινού στα εγκαίνια της ομώνυμης boutique στο Κολωνάκι. Οι οίκοι Gucci και Hakaan παίζουν και κερδίζουν με γούνα σε μπολερό και μίνι φόρεμα αντίστοιχα.

Metalica

Τα ρεβεγιόν “απαιτούν” λάμψη! Τα λαμπερά μεταλλικά στοιχεία ταιριάζουν τέλεια με σατέν και αέρινα υφάσματα. Απαιτούν λεπτεπίλεπτα παπούτσια και επίσημο make up. Πρόσεξε να κρατήσεις την ισορροπία στη “λάμψη” επιλέγοντας μίνιμαλ, ματ αξεσουάρ. Ο Oscar De la Renta σε ένα από τα πιο κομψά φορέματα της σεζόν συνδυάζει μεταλλικές υφές με κόψιμο που τονίζει τη μέση. Ο Elie Saab χρησιμοποιεί κυπαρισσί φόντο και δημιουργεί πάνω σε αυτό με αστραφτερές λεπτομέρειες! To συγκεκριμένο χρώμα ταιριάζει υπέροχα σε ξανθές κοπέλες με ανοιχτόχρωμα μάτια όπως η Scarlett Johansson που το φόρεσε για τις ανάγκες του κόκκινου χαλιού στα βραβεία Tony. O Giambatista Valli καταφέρνει να συνδυάσει αστραφτερές λεπτομέρειες με ρομαντικό στιλ.

Κούνα την ουρά σου

Θέλεις να φορέσεις κάτι με ουρά αλλά φοβάσαι; Η εορταστική περίοδος σου δίνει κάθε άλλοθι για να το τολμήσεις. Συνδύασέ το με μποτίνια για πιο rock απότελεσμα. Από αξεσουάρ προτίμησε cuffs και γενικά κράτησε μίνιμαλ ισορροπίες. Σχετικά με το πανωφόρι μείνε μακριά από παλτό, προτίμησε μπολερό και δει γούνα. Ο οίκος Blumarine σου προτείνει την τάση σε κλασικό μαύρο ή animal print για τις πιο τολμηρές. Η Stella McCartney κάνει μια ηχηρή fashionable δήλωση με έντονο πορτοκαλί.

Read More

And More