Fashion Trend! Αviator, το τζάκετ που θα ανεβάσει τη θερμοκρασία του στιλ!

Από πότε εξελίχθηκε το Top Gun σε Top Trend; Θυμάσαι τον Tom Cruise να σκίζει τους αιθέρες δίπλα στην αιθέρια ύπαρξη της Kelly McGillis; Είναι μια ταινία που προβλήθηκε το 1986 αλλά έρχεται στο προσκήνιο μέσα από την νέα fashion-mania των aviator τζάκετ!
Τα είδαμε σε πολλές πασαρέλες και θα τα δούμε και σύντομα να κυκλοφορούν και τριγύρω μας, όταν ο πιο ζεστός Νοέμβρης των τελευταίων 50 ετών αποφασίσει να τελειώσει! Η έμπνευση πηγάζει από τις στολές αεροπόρων στις δεκαετίες του ’30 και του ’40 αλλά και το απαράμιλλο στιλ της Μάρλεν Ντίτριχ.

Οι πασαρέλες ξαφνικά γέμισαν από aviators! Οι πιλότοι του στιλ οδήγησαν την πιο άνετη τάση του χειμώνα σε προσγείωση επί των πιο σημαντικών catwalks σε Παρίσι, Μιλάνο, Νέα Υόρκη και φυσικά στο Λονδίνο! Ο οίκος Burberry αφιερώνει ένα σημαντικό κομμάτι της συλλογής στο συγκριμένο τύπο τζάκετ και ολόκληρη την διαφημιστική καμπάνια! Οι οίκοι Barbara Bui, Etro και Paul & Joe εφαρμόζουν την τάση με μαύρο δέρμα και επένδυση από πολυτελές σίπσκιν. Ο Hussein Chalayan προτιμάει το καμηλό χρώμα σε μήκος που φτάνει κάτω από τους γοφούς! Στην Νέα Υόρκη είδαμε το ίδιο jacket με γούνα στο γιακά από τον 3.1 Philip Lim.

Οι σταρ το λατρεύουν (στις πόλεις που έχει ξεκινήσει ο χειμώνας). H Alexa Chung και η Blake Lively το προτιμούν σε καφέ συνδυάζοντάς το με μαύρο φόρεμα και τζιν παντελόνι αντίστοιχα αποδεικνύοντας ότι ταιριάζει σε κάθε ώρα της ημέρας! Η Cheryl Cole, η Jessica Simpson και η Nicola Roberts το προτιμούν σε μαύρο μια και είναι πιο ευκολοφόρετο και συνδυάζεται με τα πάντα! Είναι μια σίγουρη επένδυση για το φετινό χειμώνα!

STYLING TIPS:

– Φόρεσέ το στο γραφείο με μαύρο παντελόνι και πουκάμισο όπως στον οίκο Paul & Joe.
– Συνδύασέ το με μίνι φόρεμα σε μαύρο, γκρι, καφέ.
-Τόλμησε το δερμάτινο τζάκετ σου με ’40s tweed φούστα και στρογγυλές γόβες για retro glam εμφάνιση.
-Για τις πολύ τομηρές μόνο, υπάρχει η λύση της ολόσωμης φόρμας συνδυασμένη με τζάκετ όπως στο fashion show της Barbara Bui.
-Ταιριάζει με μπότες πάνω ή κάτω από το γόνατο!
-Φοριέται ακόμα και με φλοράλ φόρεμα όπως στην καμπάνια του Ralph Lauren.
-Τα πλεκτά (σε κάθε τους μορφή από πουλόβερ-ζιβάγκο μέχρι φόρεμα-ζακέτα) αποτελούν ιδανικό συμπλήρωμα.


Read More

And More