Φορέματα: Tα ανοιξιάτικα σχέδια που θα αγαπήσεις!

Άνοιξη! Ήρθε η ώρα να φορέσουμε επιτέλους φορέματα. Ήρθε η ώρα να υπογραμμίσουμε τη θηλυκότητά μας και να αισθανθούμε όμορφα. Αέρινα, με prints, mini, λευκά, ρομαντικά, οι επιλογές είναι πάρα πολλές.

Το φόρεμα είναι ό,τι πιο ωραίο και θηλυκό μπορείς να φορέσεις και ιδιαίτερα τώρα που είναι μία μεταβατική περίοδος λόγω θερμοκρασίας. Η καλύτερη λύση για να ανανεώσεις το στιλ σου με απλό και εύκολο τρόπο.

Πολλά σχέδια για να διαλέξεις και εμείς σου έχουμε ήδη μαζέψει τα πιο ενημερωμένα για να αποφασίσεις ποιο φόρεμα θα αποκτήσεις αυτήν την σεζόν!

Τα floral mini φορέματα παραμένουν ψηλά στις ανοιξιάτικε επιλογές αφού συνδυάζουν στιλ και άνεση ενώ φοριούνται όλη μέρα με τα λατρεμένα μας sneakers.

@emilisidlev

Τα μονόχρωμα φορέματα είναι αυτά που φοράνε περισσότερο τώρα τα it girls, έχουν έντονες αποχρώσεις, είναι πλεκτά και φτάνουν μέχρι τη μέση της γάμπας.

@loveshackfansy

Τα broderic σχέδια εννοείται ότι παραμένουν στις τάσεις και δίνουν με μία απλή κίνηση όσο ρομαντισμό θες τώρα!

@naaomiross

Πλισέ σχέδια για άνεση που δίνουν την λύση για τις urban εμφανίσεις σου. Αυτά τα φορέματα φοριούνται με sneakers αλλά και platform σανδάλια.

@sarah.tarleton

Wrap σχέδια για γαλλικό αέρα στα φορέματά σου. Αν τα διαλέξεις και με μικρά floral τότε έχεις ένα κομμάτι κλειδί!

@selfportrait

Ροζ, το χρώμα της σεζόν που δεν λείπει από τα ανοιξιάτικα φορέματα. Συνήθως είναι αέρινο και σε maxi γραμμή!

@wethepeoplestyle

Μεγάλοι γιακάδες όχι μόνο σε top αλλά και στα φορέματα αυτήν την σεζόν! Vintage style που μας αρέσει πολύ!

 

@wethepeoplestyle

Μαύρο χρώμα στα φορέματα που φέτος θα συνδυάσεις με έντονο χρώμα στα παπούτσια αν θες να πάρεις πολλά… like!

@zimmermann

Όγκος στα μανίκια και αέρινη γραμμή είναι η απόλυτα chic εκδοχή σε ένα ανοιξιάτικο φόρεμα που θα κλέψει σίγουρα τις εντυπώσεις.

@zimmermann

Τα shirt dress είναι για τώρα ή καλύτερη λύση γιατί η άνετη γραμμή τους δίνει την ευκολία να τα φορά όλη μέρα, ενώ δεν υστερούν καθόλου σε κομψότητα.

Read More

And More