Καρό: Ένα κλασικό trend που φέτος θα φορέσεις διαφορετικά!

Το καρό συνεχίζει να είναι ένα από τα δυνατά trends και για αυτόν τον χειμώνα. Μπορείς να το φορέσεις σε παντελόνια, πουκάμισα ακόμα και σε φούστες. Αποτελεί ένα trend που είναι διαχρονικό με αποτέλεσμα όλες να έχουμε καρό κομμάτια στην ντουλάπα μας.

Από το κλασικό σκωτσέζικο, το ταρτάν έως το πτι καρό, τα καρό πραγματικά κυριαρχούν κάθε χρόνο στα catwalk και βεβαίως σε street style. Ωστόσο έχει μεγάλη σημασία ο τρόπος που θα το φορέσεις, δίνοντάς του φρέσκο αέρα και χρησιμοποιώντας αυτό το κλασικό print σε μία σύγχρονη εμφάνιση.

Το καλό με τα καρό κομμάτια είναι ότι φοριούνται από το πρωί ως το βράδυ. Τα βλέπουμε σε φορέματα, φούστες, κάπες, πουκάμισα και κάνουν ένα ντύσιμο πιο ενδιαφέρον! Σήμερα θα δούμε και θα βάλουμε στη λίστα μας πολλά σύνολα με καρό κομμάτια και θα μάθουμε καινούρια tips, για να φορέσουμε τον χειμώνα αυτό το κλασικό και αγαπημένο trend με εντελώς διαφορετικό τρόπο!

@blancamiro

Αν έχεις ένα καρό κουστούμι, μπορείς να του δώσεις ένα street style ύφος συνδυάζοντάς το με μποτάκια flat και βάζοντας το παντελόνι μέσα στις κάλτσες, δίνοντας του ένα πιο cool ύφος.

@blancamiro

Αν πάλι έχεις ένα σετ καρό με σακάκι και φούστα, απογείωσέ το με μποτάκια που δεν θα το φανταζόσουνα ή chunky chelsea boots, αλλάζοντας το ύφος του με μία κίνηση.

@blancamiro

Δώσε στην καρό φούστα μία νέα εικόνα. Συνδύασέ τη με πλεκτό που έχει έντονα χρώματα και καλσόν που τονίζει τις αποχρώσεις του συνόλου σου, κάνοντας ένα new styling σε ένα κομμάτι που ίσως έχεις πολύ καιρό στην ντουλάπα σου.

@mvb

Το καρό σου πουκάμισο αν είναι και λίγο πιο ζεστό, άνετα μπορεί να γίνει φέτος το πανωφόρι για τις φόρμες που είναι η στολή μας!

@camillecharriere

Αν έχεις ένα καρό σακάκι ή jacket, βάλε μία ζώνη και θα αλλάξει εντελώς το ύφος του. Χάρη σε αυτό το αξεσουάρ θα δεις ότι θα το εκτιμήσεις διαφορετικά.

@_jeanettemadsen_

Εαν έχεις ένα καρό πουκάμισο, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν σακάκι πάνω από τα χειμερινά σου σύνολα. Ρίξτο στους ώμους και δημιούργησε look σαν αυτά που βλέπουμε στο instagram.

@ariviere

Αν πάλι είσαι πιο τολμηρή, φόρεσε το καρό πουκάμισο σαν φόρεμα μέσα στο σπίτι στην καραντίνα και άσε τη σέξι πλευρά σου να συναντήσει την… casual!

@lucywilliams02

Καρό παντελόνι σε έντονα χρώματα που θα συνδυάσεις με λευκά μποτάκια ή τα κλασικά σου μαύρα, χαριτωμένο πουλόβερ και μάλλινο πανωφόρι, για βόλτες στον ήλιο!

@wethepeoplestyle

Παίξε με τα χρώματα και τόλμησε καρό παντελόνι με πουλόβερ που έχει πολλά χρώματα από την ίδια παλέτα του παντελονιού σου, ώστε το σύνολο να έχει ισορροπία και stylish αποτέλεσμα.

@wethepeoplestyle

Μη φοβηθείς να φορέσεις καρό με καρό και δώσε στις εμφανίσεις σου αέρα απο influencer, σετάροντας το καρό παντελόνι σου με το κλασικό καρό πουκάμισο του φίλου σου.

Read More

And More