Κρύο: Tα πιο ζεστά και στιλάτα πανωφόρια που φοράνε τα it girls τώρα

Ο καιρός αλλάζει και σιγά σιγά το κρύο γίνεται πιο δυνατό. Πρωταγωνιστές φυσικά των χειμερινών μας looks είναι τα πανωφόρια. Παλτό, puffer jackets, faux γούνες, leather μπουφάν. Όλα είναι τόσο ξεχωριστά και μπορούν να αναβαθμίσουν στη στιγμή ακόμα και το πιο απλό ή casual σύνολό μας.

Το πανωφόρι, είναι ένα κομμάτι που πρέπει οπωσδήποτε να βρίσκεται στην ντουλάπα μας, απλά ποτέ δεν είναι ένα. Ανάλογα την περίσταση έχουμε διάφορα για κάθε στιγμή, ώστε να πετυχαίνουμε το τελικό αποτέλεσμα στο look μας. Έχουμε άλλο για τις πιο επίσημες, άλλο για τις ανεπίσημες και τέλος το αγαπημένο μας casual για καθημερινές μας περιστάσεις, που μας βγάζει πάντα ασπροπρόσωπες

Τα πανωφόρι δεν είναι φυσικά μια αγορά που επαναλαμβάνουμε συχνά, αλλά μεγαλώνοντας, ο στόχος είναι να έχουμε στην ντουλάπα μας δύο ή τρία σούπερ κλασικά και διαχρονικά κομμάτια, διαφορετικά μεταξύ τους ώστε να είμαστε προετοιμασμένες για όλες τις περιστάσεις.

Η φετινή χρονιά παρόλα αυτά έχει πολλά σχέδια και σίγουρα θα βρεις εύκολα το δικό σου αγαπημένο. Η μόδα επιτάσσει βασικά χρώματα και καθαρές γραμμές σε σχέδια. Το μαύρο, το καμηλό, αλλά και το μπεζ πρωταγωνιστούν στη χρωματική μας παλέτα, ενώ δεν λείπουν τα νέα trends με το καπιτονέ να κάνει δυναμικό comeback και τον όγκο να έχει κυρίαρχο ρόλο στα σχήματα.

Το σημερινό μας αφιέρωμα, με look από τα πιο στιλάτα κορίτσια στο Instagram που φοράνε τις τελευταίες τάσεις σε πανωφόρια θα σε βοηθήσεις για να δεις και να εμπνευστείς ποιο πανωφόρι θα σε κρατήσει ζεστή και… στιλάτη τη φετινή χρονιά.

@aninebing

Ζεστό fur jacket που έχει όσο πρέπει όγκο και σε συντροφεύει στιλάτα στα office σύνολα σου, αλλά και στις casual εμφανίσεις που απαιτεί η καραντίνα με τις φόρμες σου.

 

@ariviere

Mοχέρ ή μάλλινο ημίπαλτο που κλείνει στιλάτα με μία ζώνη πάνω από κοτλέ παντελόνια ή το αγαπημένο σου τζιν.

 

@aylin_koenig

To teddy coat είναι εδώ και μερικές σεζόν η πιο ζεστή και στιλάτη πρόταση για τις κρύες μέρες που έρχονται. Σε camel συνήθως χρώμα ολοκληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τα χειμερινά μας σύνολα.

 

@camillecharriere

κρόσσια φέτος είναι μία μεγάλη τάση και τα it girls τα φόρεσαν κυρίως σε jacket που του δίνει μία πιο seventies αίσθηση στην εμφάνισή τους.

 

@camillecharriere

Όπως σου γράψαμε και στον πρόλογο το καπιτονέ είναι το νέο trend σε πανωφόρι με παλτό ή jacket από αυτό το ύφασμα να έχουν γίνει τα αγαπημένα των influencers.

 

@carodaur

Αξεπέραστο puffer jacket που φέτος έρχεται να μας φτιάξει τη διάθεση αφού κυριαρχεί σε λευκό χρώμα και ακόμη πιο ελαφριά σύνθεση.

 

@carodaur

Mία τάση που σπάνια λείπει από τα πανωφόρια είναι η η κάπα αλλά δύσκολα την φοράμε. Φέτος κάνε τη διαφορά και συνδύασέ την χωρίς δεύτερη σκέψη, εύκολα όπως στο look της φωτογραφίας.

 

@_jeanettemadsen_

H γούνα έχει γίνει τα τελευταία χρόνια το πανωφόρι που αγαπάς να φοράς όλη μέρα, ιδιαίτερα τις faux εκδοχές που συνδυάζεις με τα αγαπημένα σου basic σύνολα.

 

@_jeanettemadsen_

Τα μακριά δερμάτινα παλτό που μας θυμίζουν δεκαετία του ’70 αυτήν τη σεζόν θα αποκτήσουν ένα πιο καθημερινό ρόλο και θα τα χαρείς με τα casual look σου.

 

@wethepoeplestyle

Teddy jacket, γιατί εκτός από το παλτό που ήδη αναφέραμε πιο πάνω υπάρχει και αυτή η πιο cute εκδοχή για να μπορέσεις να το φορέσεις με ακόμη περισσότερη άνεση.

Read More

And More