Trend Alert!

Μetallics: Το αγαπημένο και πιο λαμπερό trend της μόδας!

Ευτυχώς για εμάς, οι τάσεις της μόδας περιέχουν αρκετή λάμψη, κάτι που χρειαζόμαστε τώρα που όλα φαίνονται τόσο μουντά. Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις μάλιστα είναι τα metallics. Παντελόνια, φορέματα και φούστες, ολόσωμες φόρμες, αλλά και αξεσουάρ όπως οι τσάντες και τα παπούτσια στις πιο ιδιαίτερες metallic αποχρώσεις είναι η νέα fashion εμμονή των it girls. Μία τάση που θα φορέσουμε σε μικρές ή μεγάλες δόσεις τώρα στις γιορτές και θα μπούμε σε κλίμα εορταστικό. Για να ξορκίσουμε την πεσμένη ψυχολογία, για να πάρουμε τα πάνω μας, για να νιώσουμε όμορφα. 

Ας δούμε τι πρότειναν οι μεγαλύτεροι οίκοι φέτος για αυτό το λαμπερό trend:

Ο οίκος Versace προτείνει mini sexy φόρεμα για εμφάνιση που εκτός από λάμψη θα δώσει και extra sexy ύφος. Mπορεί η φετινή χρονιά να μην έχει λαμπερά πάρτι αλλά ένα λαμπερό φόρεμα θα μας αλλάξει το mood.

Ο οίκος Etro δίνει seventies ύφος με φόρεμα που έχει αβυσσαλέο ντεκολτέ και metallic χρώμα για εμφάνιση που μένει αξέχαστη. Σε πιο soft εκδοχή φόρεσε το με μπότες και ζιβάγκο.

Ο οίκος Burberry προτείνει ένα φόρεμα σε midi γραμμή που αγκαλιάζει το σώμα και έχει silver απόχρωση. Μια εκδοχή για λαμπερές στιγμές που σίγουρα θα έρθουν σύντομα ξανά.

Η πλισέ metallic φούστα του Michael Kors είναι ένα κομμάτι κλειδί για την ντουλάπα σου αφού τη φοράς όλο τον χρόνο.

Read More

And More