Μπεζ: To ουδέτερο χρώμα που βλέπουμε περισσότερο τώρα στο instagram

To φαινομενικά ουδέτερο μπεζ χρώμα είναι αυτή την στιγμή το πιο δημοφιλές στο Instagram και το βλέπουμε παντού. Σε μία μεταβατική περίοδο από τον χειμώνα στην άνοιξη και την καραντίνα να κάνει το όλο θέμα ακόμη πιο δύσκολο οι συνδυασμοί μας  δεν έχουν και πολύ φαντασία όπως, εμείς δεν έχουμε πολύ διάθεση.

Έτσι το μπεζ έρχεται να μας… σώσει και να μας βάλει σιγά σιγά στο νέο ανοιξιάτικο κλίμα χωρίς καμία υπερβολή και χωρίς πού προσπάθεια. Μαζί με τους μεγάλους οίκους που για αυτή την σεζόν του έδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο, τα it girls το έχουν ήδη βάλει στα outfits τους και μας χαρίζουν υπέροχα μπεζ σύνολα.

Κατ’ αρχάς, είναι ένα χρώμα που λίγο πολύ ταιριάζει σε όλες και κατά δεύτερον συνδυάζεται υπέροχα σχεδόν με όλα τα χρώματα και τα μοτίβα, είτε μείνεις στο χειμερινο μαύρο είτε αρχίσεις και το συνδυάζεις με λευκό ή prints. To κυριότερο όμως είναι ότι ένα σωστό total μπεζ σύνολο θα δώσει σοφιστικέ ύφος και θα απογειώσει το στιλ σου. Από το πιο ανοιχτό, που θυμίζει την άμμο, έως το πιο σκούρο, που είναι ένα κλικ μακριά από το καφέ, καθένα είναι τέλειο και οφείλεις να το δοκιμάσεις τώρα που ο καιρός το επιτρέπει βάζοντας το διαχρονικά κομψό μπεζ στην γκαρνταρόμπα σου.

@leoniehanne

Το αγαπημένο σου slip dress σε μπεζ χρώμα μπορεί να γίνει το τέλειο κομμάτι για μία ρομαντική βραδιά στο σπίτι ενώ παραμένει ένα πολύ στιλάτο look για το καλοκαίρι αν το συνδυάσεις με elegant σανδάλια.

@naaomiross

Τα πλεκτά φορέματα ήταν τάση τον χειμώνα και θα είναι και την άνοιξη, απλά τώρα το μπεζ γίνεται το χρώμα που θες να έχει το φόρεμα σου. Συνδύασε το με χρυσά κοσμήματα και flat shoes.

@monikh

Η κλασική μπεζ καμπαρντίνα είναι το best seller της εποχής και ειδικά αν έχει ελαφρύ ύφασμα που γίνεται και φόρεμα έχεις το πιο hot item της σεζόν.

@zinafashionvibe

Το μπεζ σακάκι θα ανανεώσει τα παντελόνια σου τώρα και θα τους δώσει ένα πιο ανοιξιάτικο ύφος, συνδύασε το με λευκό πουκάμισο και loafers.

@zinafashionvibe

Στα total μπεζ σύνολα μπορείς να παίξεις με λευκό και χακί στα αξεσουάρ αν θες να σπάσεις την μονοχρωμία με safe τρόπο.

@naaomiross

Ο κλασικός συνδυασμός μπεζ με λευκό σπάνια έχει κακό αποτέλεσμα ενώ δίνει ένα elegant ύφος στο look.

@mercer7official

Aκόμη και μέσα στο σπίτι το μπεζ δίνει μία στιλάτη εικόνα και αναβαθμίζει τα stay home σύνολα που ακόμη φοράμε.

@vikyandthekid

Τα μπεζ πουλόβερ του χειμώνα συνδυάζονται με καλοκαιρινά παντελόνι ή και σορτς και για ανοιξιάτικα updated look.

@aninebing

Kλασικά κομψό και πάντα στιλάτο το μπεζ κουστούμι σου αρκεί για μία εμφάνιση που έχει style και κύρος.

Τα μπεζ αξεσουάρ έχουν κάνει σιγά σιγά την εμφάνιση τους στο Instagram με τις αγαπημένες ψάθινες μπεζ τσάντες να βρίσκονται και φέτος ψηλά στα trends.

@ariviere

Eνα μπεζ παντελόνι τώρα είναι το κομμάτι κλειδί για τα καθημερινά σου σύνολα, με μαύρο ή λευκό top θα σου λύσει τα χέρια..

 

Read More

And More