Oι τσάντες που θα γίνουν οι ανοιξιάτικες fashion εμμονές μας

Χρώματα, φως, κρόσσια, άνεμος, λουλούδια! Οι νέες τάσεις στις τσάντες ανεβάζουν τη θερμοκρασία και φέρνουν Άνοιξη και Καλοκαίρι…

STRIPES-tease

Οι μαρινιέρες δεν μένουν στάσιμες. Εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου! Η ρομαντική πρόοδος της μόδας τις γεμίζει με χρώμα! Η έλευση της Άνοιξης βρίσκει τις καλοκαιρινές τσάντες διακοσμημένες με ρίγες στους πιο εκτυφλωτικούς τόνους του πορτοκαλί όπως η Sonia Rykiel, του φούξια όπως η Prada ή στο παραδοσιακό κόκκινο – άσπρο όπως η Moschino.

Κρόσσια

Τα κρόσσια δίνουν μια χαλαρή αίσθηση, μια νότα ανεπιτήδευτης πολυτέλειας στις Ιt bags του καλοκαιριού! Ο Roberto Cavalli αφιέρωσε ολόκληρη τη συλλογή του στα κρόσσια! Η Diesel Black Gold είναι πιο εγκρατής στη χρήση του συγκεκριμένου διακοσμητικού ενώ τέλος στον οίκο Christian Dior δίνουν στα κρόσσια μια πιο τροπική αίσθηση με τιρκουάζ αποχρώσεις.

Δεσποινίς, η τσάντα σας κροταλίζει!

Το δέρμα φιδιού είναι η τάση με τις πιο υψηλές μετοχές στο χρηματιστήριο της μόδας! Επένδυσε σήμερα σε αληθινό δέρμα και θα την απολαύσεις για πολλές ακόμα σεζόν! Οι οίκοι Salvatore Ferragamo, Gucci και Barbara Bui εμπνέονται και δημιουργούν με το πλέον κλασικό υλικό σε σύγχρονα σχέδια.

Χρώμα… του χεριού σου!

Τα έντονα χρώματα στο στην Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2011 δεν είναι νέο, είναι neon! Η Prada χρησιμοποιεί δροσερό μπλε, η Miu Miu θηλυκό φούξια και η Burberry τροπικό πράσινο. Τα χρώματα έχουν μεγάλη σημασία και για την ψυχολογία σου αφού ένα αξεσουάρ σε έντονους τόνους μπορεί πολύ εύκολα να φτιάξει τη διάθεσή σου!

Κάτι φύτρωσε στη τσάντα σου!

Τα εαρινά φλοράλ μοτίβα έρχονται να πάρουν τη σκυτάλη από τα χειμωνιάτικα λεοπάρ! Τα είδαμε παντού… Στους D&G, στον Oscar de la Renta και στη Blugirl! Σύμφωνα με τις στιλιστικές οδηγίες της πασαρέλας τα διαφορετικά prints συνδυάζονται στο ίδιο look αρκεί να προέρχονται από κοινή χρωματική παλέτα!

Read More

And More