Παντελόνια: Tα trends που θα φορέσουμε την φετινή άνοιξη

Τα παντελόνια είναι το πιο εύκολο κομμάτι στην ντουλάπα μας και ειδικά την άνοιξη που αρχίζουμε και αλλάζουμε στιλ λόγω θερμοκρασίας μας βολεύουν απίστευτα. Τα συνδυάζουμε με πουκάμισα, ελαφριά πλεκτά ή t shirt και έχουμε μία πολύ καλή εμφάνιση χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Τα επιλέγουμε καθημερινά, για all day εμφανίσεις και γι’ αυτό χρειάζεται να έχουμε μία μεγάλη ποικιλία στις επιλογές μας, τόσο για περισσότερο στιλ. όσο και για ανανέωση και πειραματισμούς.

Τι θα φορέσουμε όμως φέτος; Θα κρατήσουμε τα αγαπημένα μας στενά παντελόνια που φοράγαμε πέρυσι ή θα τα κρύψουμε βαθιά στη ντουλάπα; Μάλλον θα συμβεί το δεύτερο γιατί τα παντελόνια της νέας σεζόν είναι χαλαρά, άνετα, δροσερά κι ευκολοφόρετα. Aκολουθώντας την στροφή που έχουν κάνει ολκές οι τάσεις για άνεση έτσι και τα φετινά παντελόνια έχουν πιο loose γραμμή ενώ δεν στερούνται καθόλου σε χρώμα και μοτίβα.

@emilisidlev

Τα prints φέτος έχουν διάθεση 70s με μοτίβα που μας ταξιδεύον και έντονα χρώματα, ένα τέτοιο παντελόνι συνδυασμένο με πουκάμισο και flat shoes θα γίνει μία πολύ στιλάτη urban εμφάνιση.

@leoniehanne

Τα δερμάτινα παντελόνια την άνοιξη αλλάζουν χρώμα και προτιμάμε αυτά με γήινες αποχρώσεις, τα συνδυάζουμε με ζακέτες ή blazer και δίνουμε extra θηλυκότητα με mules.

@wethepeoplestyle

Tα φαρδιά άνετα παντελόνια φέτος έχουν την τιμητική τους και το ύφασμα τους αλλάζει ανάλογα το δικο σου στιλ, βαμβακερό καπαρντινέ ακόμη και ελαφρύ βελούδο είναι τώρα στα trends για να βρεις το δικό σου αγαπημένο.

@emilisidlev

Το tie dye είναι μία τάση που παραμένει ψηλά και αυτή την σεζόν ενώ το εντοπίσαμε και σε παντελόνια εκτός από t shirt για αυτή την εποχή. Δοκίμασε το αν τολμάς και δώσε surf style στις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σου.

@naaomiross

Το λευκό παντελόνι είναι μία σταθερή αξία στην γυναικεία ντουλάπα, φέτος θα το δεις πιο φαρδύ και άνετο για να το φορέσεις από τώρα με ελαφριά πλεκτά σε έντονα χρώματα.

@_jeanettemadsen_

Τα παντελόνια με animal print κάνουν δυναμική εμφάνιση στα street style αυτή την περίοδο και συνδυάζονται κυρίως με καπαρντίνα και sneakers. Θα το φορέσεις;

@emilisidlev

Τα cargo παντελόνια έχουν αυτό το χαλαρό ύφος που ακολουθεί όλη η μόδα αυτή την σεζόν και βεβαίως βρίσκονται στην κορυφή των posts.

@monikh

Φαρδιά παντελόνια σε crop γραμμή και έντονα χρώματα θα δώσουν ανανέωση και new style στις ανοιξιάτικες εξορμήσεις σου.

@zinafashionvibe

Τα κλασικά μπεζ παντελόνια συνδυάζονται με λευκά πουκάμισα και δίνουν λύσεις στα office look της άνοιξης.

@dimodaa

Τέλος τα truck pants ή αλλιώς οι φόρμες σε αυτό το στιλ με ίσια γραμμή και ρίγα στο πλάι θα γίνουν τώρα το κομμάτι πασπαρτού που θα φοράς με λευκό πουκάμισο και sneakers.

 

 

Read More

And More