Πλεκτό φόρεμα: Το cozy trend που τώρα φοράμε άνετα και μέσα στο σπίτι!

Το φόρεμα είναι το πιο θηλυκό κομμάτι που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας! Το απόλυτο little black dress είναι για όλες τις εποχές, το μακρύ floral για το καλοκαίρι, το midi για το γραφείο. Αυτά είναι τα βασικά μας, αλλά κάθε χρόνο ανάλογα με τις τάσεις, πάντα ένα καινούριο μπαίνει στην ντουλάπα μας. Φέτος σειρά έχει το πλεκτό φόρεμα.

Σε maxi ή mini γραμμή, με λαιμόκοψη ή turtle neck, αμάνικο ή με flared sleeves μας έχει ήδη κερδίσει το στιλιστικό ενδιαφέρον, και είναι αυτό το new κομμάτι που βλέπουμε να κυριαρχεί στα everyday look που μας τραβάνε την προσοχή στο Instagram.

Cosy και άνετο, είναι το απόλυτο trend. Ίσως έχεις ήδη αποκτήσει και γιατί όχι τώρα που είμαστε σε lockdown μπορείς να το χαρείς και μέσα στο… σπίτι. Είναι ένα ρούχο που συνδυάζει με υπέροχο τρόπο την άνεση με το στιλ κάτι που είναι το ζητούμενο όσο μένουμε μέσα. Με πλήθος χρωμάτων και σχεδίων που ικανοποιούν όλα τα γούστα, τα  πλεκτά φορέματα ήρθαν για να μείνουν.

Ας δούμε μερικές στιλάτες εμφανίσεις με αυτό το cozy trend που αξίζει να φορέσουμε αυτή την σεζόν.

@aylin_koenig

Συνδύασε το με τα sneakers σου για casual στιλ αλλά πρόσθεσε μία πιο ιδιαίτερη τσάντα κάνοντας το σύνολο ιδανικό για όλη την ημέρα.

@_jeanettemadsen_

To λευκό είναι το πιο δημοφιλές χρώμα στα πλεκτά φορέματα ακόμη και τον χειμώνα. Τώρα που έρχονται γιορτές μπορείς ένα τέτοιο κομματι να το φορέσεις με γιορτινό ύφος αν προσθέσεις κοσμήματα και στιλάτα φλατ παπούτσια.

@lucywilliams02

To μαύρο πλεκτό φόρεμα απογειώνεται με μεταλλικά παπούτσια. Διάλεξε μποτάκια σε αυτό το ύφος και κάνε μία ανατρεπτική εμφάνιση.

@leiasfez

Oι ρίγες σε γήινες αποχρώσεις θα δώσουν στο πλεκτό σου φόρεμα μία cozy αίσθηση ενώ οι μπότες θα το απογειώσουν.

@leoniehanne

Για πανωφόρι όσο ο καιρός το επιτρέπει μπρορείς να βάλεις και ένα μάλλινο σακάκι και να αφήσεις το φόρεμα να φαίνεται ακόμη περισσότερο,

@naaomiross

Tα basic χρώματα στο πλεκτό φόρεμα χρειάζονται ένα twist οπότε συνδύασε τα με έντονες χειμέρινες αποχρώσεις όπως είναι το berry ή το πράσινο.

@smythsisters

To καφέ χρώμα δίνει πάντα ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα και αν συνδυαστεί με edgy μποτάκια τότε είναι υπέροχο σύνολο.

@vikyandthekid

Λόγω της άνετης φόρμας του το πλεκτό φόρεμα είναι η πρώτη επιλογή για τις έγκυες και οι Influencr σου δείχνουν τέλεια σύνολα ακόμη και αν είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη με αυτό το φανταστικό ρούχο. Μία ζώνη στο σωστό σημείο και ένα ζεστό πανωφόρι θα το απογειώσουν. 

@vikyandthekid

Φόρεσε το φόρεμα σου πάνω από φόρμα που έχει στενή γραμμή και δώσε νέο αέρα στο χειμερινό layering.

@vikyandthekid

Παίξε με κλασικά χρώματα και δώσε στο πλεκτό σου φόρεμα ένα ύφος απόλυτα urban συνδυάζοντας το με μπλε παλτό και λευκά μποτάκια.

 

Read More

And More