Πλεκτό top: Φόρεσε το πιο cozy ρούχο με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο!

Τα πλεκτά είναι βασικά κομμάτια της φθινοπωρινής και χειμερινής γκαρνταρόμπας μας, είναι το κομμάτι το οποίο γυρνάμε οι περισσότερες το βλέμμα μας κάθε φορά που έρχεται η ώρα για να διαλέξουμε κάτι ζεστό και στιλάτο. Ανήκει επίσης σε αυτήν τη λατρεμένη κατηγορία που όσα κι αν υπάρχουν στη ντουλάπα μας ποτέ δεν μοιάζουν αρκετά. 

Πρακτικό, ευέλικτο και το κυριότερο cosy, ένα πουλόβερ θα σε κρατήσει ζεστή ακόμη και τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα και ταυτόχρονα θα χαρίσει extra πόντους στο στιλ σου.

Απλά, πολύχρωμα, σε στενή ή φαρδιά γραμμή, με λεπτή ή πιο χοντρή πλέξη, σίγουρα υπάρχει κάποιο που ταιριάζει με κάθε στιλ. Οι νέες αφίξεις είναι η ιδανική αφορμή για να εμπνευστεί κανείς για τα πιο ωραία φθινοπωρινά και χειμερινά looks.  

Φέτος, καλούμαστε να προσθέσουμε κάποια νέα, αφού η μόδα έχει πολλές και διαφορετικές προτάσεις: σε χρώματα, στιλ και πλέξεις. Ήδη από πέρυσι η μόδα έχει αναδείξει τα πλεκτά σε πρωταγωνιστές, ντύνοντας πλέον τα πάντα με τη χαρακτηριστική υφή τους. Παρόλα αυτά υπάρχουν ίσως ήδη στην γκαρνταρόμπα σου κάποια που αξίζει να φορέσεις ξανά φέτος και να τα αξιοποιήσεις με έναν διαφορετικό τρόπο!

Σήμερα θα κάνουμε ένα ωραίο και πρακτικό αφιέρωμα με στιλάτα σύνολα που έχουν ως πρωταγωνιστή το πλεκτό top ώστε να πάρεις ιδέες και να το συνδυάσεις με τον τρόπο που το συνδυάζουν τα it girls και να το εντάξεις στην καθημερινότητα σου με ένα εντελώς διαφορετικό στιλ!

@anoukyve

Διάλεξε ένα πλεκτό με open back σχέδιο και συνδύασέ το με basic παντελόνια. Τώρα είναι η εποχή να χαρείς ένα τέτοιο κομμάτι καθώς ο καιρός σου επιτρέπει να συνδυάσεις αυτά τα δύο χαρακτηριστικά: πλεκτό και ανοιχτή πλάτη.

@blancamiro

Μέσα από το πλεκτό σου πρόσθεσε ένα πουκάμισο και σήκωσε τα μανίκια λίγο, συνδύασέ το με μία Α line φούστα στο μήκος που εσύ θέλεις και έχεις το τέλειο fall office style.

@camillecharriere

To αγαπημένο σου τζιν θα συνδυαστεί τέλεια με το πουλόβερ που φορούσες στο πανεπιστήμιο. Απλά πρόσθεσε λευκά μποτάκια αντί για τα πολυφορεμένα σου μαύρα.

@camillecharriere

Μαθήματα styling: η παλέτα με τα neutral χρώματα που έχει το πουλόβερ σου και η φούστα σου απογειώνεται με ένα ζευγάρι animal print παπούτσια, μποτάκια ή loafers θα δώσουν στο σύνολο το twist που χρειάζεται.

@emilisindlev

O χρωματικός συνδυασμός μαύρου – κόκκινου μπορεί να σου φαίνεται συνηθισμένος, αλλά αν συνδυάσεις δερμάτινη φούστα και πουλόβερ σε αυτά τα χρώματα τότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα σε εντυπωσιάσει. Τα παπούτσια εδώ πρέπει να είναι nude.

@_jeanettemadsen_

To μαύρο σου τζιν χρειάζεται ένα animal print πουλόβερ για να ανανεωθεί και να το φορέσεις με ένα ultra urban styling! Oι μπότες που θα ολοκληρώσουν το σύνολο αυτό είναι η μεγαλύτερη τάση για φέτος!

@leoniehanne

Φόρεσε ένα μακρύ πουκάμισο που είναι σαν φόρεμα και από πάνω ένα πουλόβερ επίσης φαρδύ σε ανοιχτή απόχρωση και βεβαίως συνδύασέ το με over the knee μπότες που θα κάνει τη διαφορά ή αρβυλάκια.

@lucywilliams02

Το cargo παντελόνι σου φόρεσέ το τώρα με ένα pastel πλεκτό και αθλητικά μποτάκια δίνοντας στο casual στιλ μία εντελώς νέα εικόνα. Εύκολο και στιλάτο!

@monicaainleydlv

Με την κλασική σου midi φούστα σέταρε ένα κομψό πλεκτό σε γκρι απόχρωση και φόρεσε ankle boots χωρίς καλσόν για μία σοφιστικέ εμφάνιση.

@vikyandthekid

Το καφέ σαν χρώμα φέτος είναι μεγάλη τάση, ο καλύτερος συνδυασμός για τώρα στα καφέ σου παντελόνια είναι σίγουρα με ένα ωραίο και άνετο πλεκτό ειδικά σε ασπρόμαυρη απόχρωση που θα δώσει στο σύνολο το τέλειο αποτέλεσμα.

@wethepeoplestyle

Δημιούργησε ένα college σύνολο με mini πλισέ φούστα και πουλόβερ με πολλά χρώματα που θα συνδυάσεις με oxford shoes και θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Read More

And More