Best dress!

Τα φορέματα του φθινοπώρου!Οι νέες τάσεις που μας δείχνουν οι influencers

Ένα από τα πιο θηλυκά κομμάτια που δεν λείπει από την γυναικεία ντουλάπα είναι το φόρεμα. Το κομψό αυτό ρούχο μπορεί να αποτελέσει την τέλεια πρόταση για το καθημερινό, αλλά και το βραδινό ή επίσημο ντύσιμο μας. Επομένως, δεν θα μπορούσε να λείπει καμία εποχή του χρόνου από την ντουλάπα μας!

Το ενδιαφέρον για αυτή την εποχή είναι ότι το φθινόπωρο θες να φορέσεις τις νέες τάσεις σε συνδυασμό με τα streetstyle looks που ξεπηδούν από το instagram και σου  δίνουν έμπνευση, αλλά πρέπει να βρεις το σωστό μαγικό συνδυασμό!

Έτσι, τα φορέματα του φθινοπώρου είναι μάλλον η πιο δύσκολη υπόθεση αφού έχεις ακόμη καλοκαίρι στην καρδιά, αλλά θες να υιοθετήσεις τις χειμερινές τάσεις.Φέτος, τα δεδομένα στη μόδα άλλαξαν σημαντικά, όπως άλλαξε και η ίδια η καθημερινότητά μας και και κυρίως άλλαξε ο τρόπος που ψωνίζουμε ή βλέπουμε τα νέα trends. Θέλουμε κομμάτια που να φοράμε για πολύ καιρό, στηρίζοντας μέσα και από το προσωπικό μας style την νέα τάση για wear more buy less!

Πριν λοιπόν κάνεις την shopping list σου θα κάνουμε μαζί μια βόλτα στο instagram με τις αγαπημένες μας influencers να μας δείχνουν τις τάσεις στα φορέματα.Τι φοράνε ήδη, τι έχουν ξεχωρίσει και πως το συνδυάζουν. Δες όλες τις φωτογραφίες και πάρε έμπνευση για να βάλεις στην ντουλάπα σου αυτό που χρειάζεσαι για την νέα σεζόν αλλά θα φορέσεις άνετα και αργότερα.

@aninebing

Ένα φόρεμα σε boho ύφος, αέρινο με μακριά μανίκια και χρώματα…φθινοπωρινά είναι η καλύτερη επιλογή για τώρα. Αυτό το φόρεμα θα το βάλεις στην ντουλάπα σου και θα το συνδυάσεις με σανδάλια όσο ο καιρός είναι χαλαρός ενώ αργότερα τον χειμώνα θα το φορέσεις με καλσόν και knee boots.

To μαύρο satin φόρεμα σε maxi γραμμή και όγκο στα μανίκια είναι ένα φόρεμα πασπαρτού! Το συνδυάζεις με flat shoes τώρα και με μπότες μόλις αρχίσει ο καιρός και αλλάζει προς το πιο κρύο. Το μαύρο είναι ένα διαχρονικό χρώμα και όταν το κομμάτι που το επιλέγεις δεν έχει trend style τότε επενδύσεις σε ρούχο που φοράς για πάντα.

@anoukyve

H camel απόχρωση είναι η καλύτερη για το φθινόπωρο. Γλυκεία και στιλάτη θα το φορέσεις με όλα σου τα μαύρα ή καφέ αξεσουάρ ενώ ανήκει στα χρώματα που δίνουν στην εμφάνιση με μία κίνηση elite look! To camel φόρεμα του φθινοπώρου έχει maxi γραμμή και ωραίο statement μανίκι.

@aylin_koenig

Πλεκτό και σε earth tones είναι μάλλον το best seller φόρεμα του φθινοπώρου. Θα το φορέσεις με mules για εμφανίσεις στην πόλη που κάνουν την διαφορά. Το βασικό εδώ είναι το χρώμα που θα επιλέξεις, όχι μην είναι μαύρο αλλά επέλεξε μία απόχρωση πιο… φθινοπωρινή όπως καφέ, άμμου, γκρι!

@caroldaur

To καρό είναι ένα print που δεν μπορούσε να λήψει από τις φθινοπωρινές τάσεις. Διάλεξε ένα σε mini chic ύψος και συνδύασε το τώρα με loafers ενώ αργότερα μέσα στον χειμώνα θα το απογειώσεις με ζιβάγκο μαύρο και ωραίες δερμάτινες μπότες.

@leoniehanne

Αυτό το χρώμα ήταν είναι και θα είναι μία μεγάλη τάση και αν το έχεις από το καλοκαίρι ναι θα το φορέσει και τον χειμώνα. Η παλέτα του κίτρινου έχει πολλές αποχρώσεις αλλά ο οίκος Fendi προστάζει για φέτος αυτή, οπότε σε φόρεμα θα δείξει τέλειο και εσύ απόλυτα ενημερωμένη.

@wethepeoplestyle

Μαύρο φόρεμα που έχει όγκο και μακριά μανίκια, το έχεις δει σίγουρα στις οικονομικές αλυσίδες και θα του δώσεις την φθινοπωρινή του εικόνα με metallic loafers ή με sneakers φορώντας το όλη μέρα, παντού!

@wethepeoplestyle

Το κόκκινο χρώμα μπορεί να γίνει τέλεια επιλογή όλες τις εποχές του χρόνου, απλά στο φόρεμα το ύφος του οφείλει να είναι χαλαρό για το φθινόπωρο, όπως στην φωτογραφία. Οι influencers το αγάπησαν όλο το καλοκαίρι και θα το απολαύσουν και το φθινόπωρο. Καιρός να το τολμήσεις και εσύ, διάλεξε ένα σε loose γραμμή με κουμπιά στο μπροστινό μέρος για να το ανοίγεις όσο θες.

@vikyandthekid

Το college style σε φόρεμα είναι μία πολύ φθινοπωρινή τάση και εδώ βλέπουμε το τέλειο styling. Kαρό σε a line γραμμή που θα συνδυάσεις με καλτσάκια και loafers για εμπνευσμένα σύνολα με το καρό mini φόρεμα που θυμίζει…σχολείο.

@vikyandthekid

Αυτά shapeless φορέματα ήταν οι πιο μεγάλη τάση το καλοκαίρι και ναι θα ακολουθήσει και φθινόπωρο. Το φοράς χωρίς κοσμήματα με χαλαρές μπαλαρίνες και βεβαίως ποντάρεις σε ένα τέλειο χρώμα όπως αυτό της φωτογραφίας που μας φέρνει αμέσως φθινόπωρο στο μυαλό.

Read More

And More