Τα κοσμήματα που πρέπει να φορέσεις το καλοκαίρι

Διανύουμε αυτήν την εποχή που τα ρούχα είναι… ελάχιστα! Τύπου, φοράς το αγαπημένο σου φόρεμα και βγαίνεις έξω από το σπίτι. Σίγουρα δεν μπορείς να βάλεις jacket, φουλάρι, και γενικά ό,τι μπορεί να κάνει το στιλ σου λίγο πιο διαφορετικό, λίγο πιο ιδιαίτερο. Το αποτέλεσμα; Το αγαπημένο σου φόρεμα φαίνεται ίδιο κάθε φορά. Για αυτόν ακριβώς το λόγο, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν τα κοσμήματα. Ντάξει, και το χειμώνα τα φοράμε, αλλά όπως και να το κάνουμε, το καλοκαίρι η φάση είναι λίγο πιο fun, λίγο πιο ενδιαφέρουσα.

Το σημερινό θέμα, λοιπόν, είναι αφιερωμένο στα must have κοσμήματα του καλοκαιριού. Για την ακρίβεια, θα σου παρουσιάσω τις πιο ισχυρές τάσεις που αξίζει να γνωρίζεις και να υιοθετήσεις για να πάρεις μια ιδέα και να τα φορέσεις με το δικό σου τρόπο. Ντάξει, θα σου δώσω κι εγώ μερικές στιλιστικές συμβουλές. Μην αγχώνεσαι.

Last Info: Τα κοσμήματα είναι σούπερ επιλογή για τις φετινές σου διακοπές και σίγουρα δεν πιάνουν πολύ χώρο στη βαλίτσα. Σκέψου πόσο εύκολο είναι να μεταμορφώσεις ένα τοπ με ένα μόνο κολιέ ή ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και να του αλλάξεις εντελώς ύφος.

ΣΚΟΥΛΑΡΙΚΙΑ

Chic

Τα κομψά σκουλαρίκια έχουν συνήθως απλό σχέδιο και minimal αισθητική. Πολλές φορές θα χαρακτηρίζονται από πέτρες ή πέρλες. Τα φοράς με πουκάμισο στη δουλειά, ενώ στις διακοπές με ένα φόρεμα από σταθερό ύφασμα. Ενδείκνυται για περιστάσεις, τύπου γάμος ή βάφτιση.

Χρωματιστά

Καλοκαίρι χωρίς colorful σκουλαρίκια δεν γίνεται. Επέλεξε να τα αναδείξεις με printed φορέματα ή κιμονό. Εναλλακτικά, είναι ο ιδανικός τρόπος να κάνεις πιο εντυπωσιακό ένα μονόχρωμο σύνολό σου.

Bohemian

Έχουν κυρίως μεταλλικό ασημί υλικό. Πολλές φορές θα διακοσμούνται από χρωματιστές κλωστές ή από μεταλλικά κρόσσια. Τα φοράς άνετα με αέρινα κομμάτια, ατημέλητα μαλλιά ή ακόμα και με ένα μαντήλι στα μαλλιά. Σούπερ ιδέα!

Sexy

Οι κρίκοι είναι sexy. Πολύ sexy! Συνδύασέ τους με off shoulder τοπ και φορέματα και θα με θυμηθείς. Από την άλλη και τα κοσμήματα με γεωμετρικά σχέδια και διάφανες πέτρες μπορούν να εξυπηρετήσουν αυτόν το σκοπό, σε συνδυασμό πάντα με το ανάλογο styling.

Τα must have!

Must have για φέτος θεωρούνται τα πολλά σκουλαρίκια σε όλο το μήκος του αυτιού. Αν δεν έχεις τρύπες, μην σκας! Μπορείς να βρεις πολλά κρικάκια που να κουμπώνουν απλά στο αυτί.

ΚΟΛΙΕ

Chic

Το κομψό έχει άμεση σχέση με την minimal αισθητική. Όταν λέμε minimal, όμως, δεν εννοούμε το αδιάφορο. Ένα απλό μακρύ κολιέ ή ένα μεταλλικό και κοντό σε μήκος, είναι ότι πρέπει για φέτος το καλοκαίρι. Μπορείς να το φορέσεις κάθε ώρα της ημέρας και να είσαι σούπερ στιλάτη.

Χρωματιστά

Τα χρωματιστά κολιέ έχουν την τιμητική τους φέτος το καλοκαίρι. Μπορείς να τα αναδείξεις με ένα total white look για να κάνεις το σύνολο πιο WoW, ή εναλλακτικά με ένα τοπ στο ίδιο χρώμα με το κολιέ, κατά προτίμηση.

Bohemian

Έχουν συνήθως ασημί ή bronze χρώμα. Διακοσμούνται από vintage στοιχεία και ταιριάζουν τέλεια με bohemian outfits. Αν σου αρέσουν αυτά τα κολιέ, αλλά γενικά δεν είσαι fan του συγκεκριμένου styling, μπορείς απλά να τα συνδυάσεις με ένα λευκό τοπ και ένα τζιν σορτς.

Sexy

Το χειμώνα, τα choker ήταν sexy. Το καλοκαίρι τι; Το καλοκαίρι, αγαπητή μου αναγνώστρια, Μπορείς να φορέσεις μεταλλικά choker, ή αλυσίδες που δένουν στο λαιμό και στη μέση. Στη δεύτερη περίπτωση, μπορείς άνετα με το μπικίνι σου.

Τα must have!

Must have θεωρούνται οι λεπτές αλυσίδες σε διάφορα μήκη. Μπορείς να τις βρεις σαν ένα κολιέ, μπορείς όμως να φορέσεις πολλά και διαφορετικά.

ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ

Chic

Και στα chic βραχιόλια ισχύει το ίδιο με τα σκουλαρίκια και τα κολιέ. Επέλεξε ένα απλό bracelet σε χρυσό χρώμα ή ένα cuff με ένα φίνο σχέδιο και προσάρμοσέ το στα κομψά σύνολά σου.

Χρωματιστά

Τώρα το καλοκαίρι θα βρεις πολλά και σε πολλά σχέδια. Μπορεί τα συγκεκριμένα βραχιόλια να έχουν χρωματιστές πέτρες ή χάντρες ή να διακοσμούνται από colorful pom pom και φουντάκια. Τα αναδεικνύεις κυρίως με casual ή αιθέρια καλοκαιρινά σύνολα.

Bohemian

Για να ολοκληρώσεις ένα bohemian σύνολο, θες και το αντίστοιχο βραχιόλι. Σε αυτήν την περίπτωση μπορείς να επιλέξεις ένα oversized cuff σε ασημί χρώμα ή πολλά λεπτά βραχιόλια. Έχε κατά νου ότι το ασημί μέταλλο χαρακτηρίζει τα μποέμ βραχιόλια.

Sexy

Γενικά, ότι έχει να κάνει με αλυσίδες είναι sexy. Μπορείς άνετα να βρεις ένα που να δένει και στην παλάμη και να το συνδυάσεις με night σύνολα, ή να επιλέξεις κάποιο να διακοσμείται από μια τέτοιου είδους λεπτομέρεια.

ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ

Chic

Επέλεξε χρυσά δαχτυλίδια σε μεγάλο μέγεθος ή πιο μικρό. Τα πιο μικρά ταιριάζουν εξίσου ωραία και μικρό δάχτυλο του χεριού. Προσπάθησε αυτά τα δαχτυλίδια να είναι από φίνο υλικό, ώστε να χαρίζουν μια αίγλη στο στιλ σου.

Χρωματιστά

Στην αγορά θα βρεις πολλά και διαφορετικά χρωματιστά δαχτυλίδια. Κάποια θα έχουν πολύτιμες πέτρες και θα χαρίζουν elegant αποτέλεσμα στο στιλ σου. Άλλα πάλι, μπορεί να είναι πιο funky και trendy και να ταιριάζουν με τις τάσεις της σεζόν, όπως floral.

Bohemian

Τα bohemian κοσμήματα, όπως σου αναφέρω τόση ώρα, είναι σε ασημί χρώμα. Οτιδήποτε έχει να κάνει με φτερά, τόξα, πέταλα είναι ότι πρέπει για το boho style σου. Φοριούνται τέλεια ακόμα και το βράδυ με αέρινα κομμάτια.

Sexy

Επέλεξε μεταλλικά δαχτυλίδια που θα καλύπτουν το μισό δάχτυλο. Καλή επιλογή είναι το ένα ή και τα δύο στο ίδιο χέρι. Επιπλέον, μπορείς να διαλέξεις ένα διπλό δαχτυλίδι (που θα πιάνει μαζί και τα δύο δάχτυλα δηλαδή) και να το χαρείς σε βραδινές εξόδους.

Κράτα το

Read More

And More