Το trend που θα φορεθεί πολύ φέτος στην παραλία

Σχεδόν κάθε σημαντική τάση της μόδας της δεκαετίας του ’90 έχει επανέλθει τα τελευταία χρόνια και οι μούσες της Gen Z δεν σταματάνε να φοράνε 90s look. Mία από αυτές η  Dua Lipa επαναφέρει ένα ακόμη huge trend της δεκαετίας του ’90 στο 2022 που δείχνει να είναι το summer beach trend που θα κυριαρχήσει φέτος.

Φωτογραφίες: SPLASH/Ideal Images

 

Η διάσημη τραγουδίστρια επέλεξε ένα ζευγάρι παπούτσια που την δεκεατία του 90 ήταν το απόλυτο must have: τις σαγιονάρες με πλατφόρμα!

Είναι ίσως το πιο εύκολο παπούτσι για να τραυματίσετε  τον αστράγαλό σας – αλλά αυτό δεν εμπόδισε την Dua Lipa να τις φορέσει στην παραλια και στην άμμο. Η Lipa το συνδύασε με ένα φόρεμα Isa Boulder και δημιούργησε ένα summer look κατευθείαν από το παρελθόν, ενώ μία άλλη φορά τις φόρεσε με πλεκτή μίνι φούστα και μαγιό κάνοντας τέλειο styling.

Tα παπούτσια αυτά ήταν huge trend στα 90s με τα τότε it girls να τα φοράνε κυρίως εκτός παραλίας με cargo pants και logo t-shirts. Για να δούμε τι θα δούμε φέτος, και αν θα τις λατρέψουν και τα κορίτσια τώρα κάνοντας τις το beach trend της σεζόν.

Read More

And More