Tropical, denim και neon!Δες πως θα φορέσεις στιλάτα 3 από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή έχουμε μεγάλο αφιέρωμα στις νέες τάσεις και στα new trends που ξεχωρίζουν για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι που έρχεται.Τι κρατάς,  τι πετάς, τι να αγοράσεις πως να το φορέσει και κυρίως που να κάνεις focus ώστε να είσαι στιλάτη για  την νέα σεζόν!

Πέρα από τα γενικά αφιερώματα, θα έχουμε σύντομα και πολλά πιο ειδικά για παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ αλλά θα δούμε και μεμονωμένες τις τάσεις μαζί με ρεπορτάζ αγοράς, ώστε να επενδύσεις σε αυτές που σου ταιριάζουν και σε κολακεύουν.

Θα ξεκινήσουμε σήμερα με 3 τάσεις που ήδη έχουν κάνει την εμφάνιση τους στα μαγαζί εν όψη ανοιξιάτικου shopping: Τropical, neon και Denim.

Εγώ πήγα ήδη στα μαγαζιά και σου έχω ετοιμάσει ένα απολαυστικό ρεπορτάζ με ρούχα και αξεσουάρ που χρειάζεσαι για να υιοθετήσεις σιγά σιγά και με σωστό τρόπο τα νέα αυτά trends!

Τropical

Μετά το δυναμικό comeback της Jennifer Lopez στην πασαρέλα του οίκου Versace με το iconic jungle φόρεμα, ήταν θέμα χρόνου να καταλάβουμε ότι αυτή η τάση θα είναι ξανά στο προσκήνιο! Tropical prints που θυμίζουν ζούγκλα και άγρια βλάστηση θα δώσουν στο καλοκαιρινό σου style αέρα εξωτικό και κυρίως χρώμα!

Δες τι ξεχώρισε η fashion editor και σου προτείνει!

Denim

Mετά τα stylish look που είδαμε στο catwalk του οίκου Celine ξέραμε ότι το jean φέτος θα κυριαρχήσει στις επιλογές μας. Σε όλες τις αποχρώσεις με την classic blue να ξεχωρίζει και σε όλες τις εκδοχές: παντελόνι, shorts, jumpsuit, πέδιλα αλλά και τσάντες. Δεν φεύγει ποτέ από την μόδα όμως φέτος είναι στην κορυφή της!

Δες τι ξεχώρισε η fashion editor και σου προτείνει!

Neon

Tα χρώματα πάντα έχουν την τιμητική τους στις καλοκαιρινές συλλογές των οίκων, φέτος όμως την παράσταση θα κλέψουν τα εκτυφλωτικά neon χρώματα! Σε total look αν τολμάς ή με stylish λεπτομέρειες για πιο safe αποτέλεσμα μπορείς να υιοθετήεις αυτή την τάση και να ανανεώσεις την ντουλάπα σου με τον πιο…χρωματιστό τρόπο!

Δες εδώ τι ξεχώρισε η fashion editor και σου προτείνει

Read More

And More