Wimbledon: Το τουρνουά τένις που προσελκύει τις πιο καλοντυμένες σταρ

Οι Άγγλοι είναι γνωστοί για τις παραδόσεις τους. Έτσι, κάθε χρόνο από τα τέλη Ιουνίου μέχρι τα τέλη Ιουλίου δίνουν το παρών στο τουρνουά τένις του Wimbledon το οποίο ξεκίνησε το 1877. Καταλαβαίνεις δηλαδή τι σημασία που έχει γα τους Βρετανούς αυτό το event.

Αυτή ήταν μια αφορμή για να φορέσουν τα ultra-stylish looks τους οι διάσημες και να παρευρεθούν σε αυτό το event. Εμείς φυσικά συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις και σου δίνουμε όλες τις πληροφορίες για κάθε σύνολο. Μπορείς να πάρεις ιδέες για casual chic outfits στην καρδιά του καλοκαιριού και για ακόμα μια φορά να εμπνευστείς από τις διάσημες και τις στιλιστικές τους επιλογές…

 

Η Alexa Chung φόρεσε ένα αέρινο φόρεμα σε midi γραμμή από τον οίκο Ralph Lauren, το οποίο συνδύασε με μια ζακέτα από την προσωπική της συλλογή και μαύρα πάνινα παπούτσια.

 

Η Pippa Middleton επέλεξε ένα λευκό δαντελένιο φόρεμα με βολάν στα μανίκια και το ανάδειξε με ψάθινο καπέλο και clutch κι ένα ζευγάρι σιέλ εσπαντρίγιες.

 

Η Poppy Delevingne φόρεσε ένα t-shirt και μια φούστα του οίκου Ralph Lauren και ολοκλήρωσε το σύνολό της με μια navy τσάντα, καθώς και με ένα ζευγάρι sneakers σε λευκό χρώμα.

 

Η Stella McCartney με ολόσωμη φόρμα από τη δική της συλλογή, την οποία συνδύασε με high heel πέδιλα κι ένα ψάθινο καπέλο.

 

Η Lara Stone φόρεσε ένα λευκό φόρεμα Ralph Lauren το οποίο είχε πινελιές από τα χρώματα του ουράνιου τόξου και το συνδύασε με μαύρα πέδιλα.

 

Η Julia Restoin Roitfeld επέλεξε ένα δαντελένιο λευκό φόρεμα σε συνδυασμό με μαύρα block heel sandals.

Read More

And More