Χρυσές Σφαίρες 2019: Η ιστορία που κρύβεται πίσω από το Couture φόρεμα της Lady Gaga

Τις τελευταίες ώρες όλα τα media ασχολούνται με τις Χρυσές Σφαίρες, τους νικητές, τους “ηττημένους” και τις πιο glamour εμφανίσεις της βραδιάς. Μια αρκετά λαμπερή εμφάνιση ήταν και αυτή της Lady Gaga. Η Mother Monster έδειχνε εντυπωσιακή μέσα στο lilac Valentino Couture φόρεμά της το οποίο είχε συνδυάσει με φίνα κοσμήματα κι ένα μπολερό.

Η Gaga έδωσε το παρών στα βραβεία καθώς ήταν υποψήφια για την ταινία “A Star is born” την οποία έχει σκηνοθετήσει κι έχει κάνει remake ο Bradley Cooper. Η συγκεκριμένη ταινία είχε γυριστεί πρώτη φορά το 1954 και πρωταγωνίστρια ήταν η Judy Garland. Αυτήν την εισαγωγή σου την κάνω γιατί το φόρεμα της Lady Gaga κρύβει μια μικρή ιστορία που αξίζει να ξέρεις.

Το 1954 λοιπόν, η Judy Garland είχε εμφανιστεί με ένα εντυπωσιακό gown σε lilac απόχρωση, το οποίο συνδύασε με berry γάντια κι ένα μπολερό στους ώμους. Η Gaga εμπνεύστηκε από αυτήν την εμφάνιση και σε συνεργασία με τον οίκο Valentino δημιούργησαν ένα παρόμοιο φόρεμα θέλοντας να τιμήσουν την πρωταγωνίστρια και την ταινία.

Η Gaga ξέρει πως να τραβάει τα βλέμματα πάνω της και για ακόμα μια φορά τα κατάφερε. Το vintage inspired φόρεμά της έκλεψε την παράσταση και θα συζητιέται για καιρό ακόμα… επειδή το αξίζει!

Read More

And More