10 προϊόντα σε travel size για να πάρεις μαζί σου το τριήμερο!

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι το πρώτο επίσημο τριήμερο του καλοκαιριού και πολλές από εσάς αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο θα πάτε να φτιάξετε βαλίτσες. Λοιπόν, αυτό το άρθρο γράφεται έτσι ώστε αυτό που θα κάνετε μετά να το κάνετε με μεγαλύτερη ευκολία!

Με άλλα λόγια, παρακάτω συγκεντρώσαμε τα αγαπημένα μας προϊόντα σε travel size. Ή, αλλιώς, τα minis που είναι πολύ cuties! Δες- πάρε έμπνευση- βάλε στη βαλίτσα σου!

Laneige Kit Routine Mini Pore, €24.50, Sephora. Skin first- makeup second! Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εξασφαλίσεις σε αυτό και όλα τα επόμενα τριήμερά σου είναι το skincare. Αυτό το ste περιέχει ένα αφρώδες καθαριστικό πολλαπλής δράσης, μία τονωτική λοσιόν, ένα ενυδατικό τζελ, ένα προϊόν διόρθωσης των ατελειών και μία μάσκα με άργιλο και νερό μέντας και είναι ιδανικό για όλες εμάς με λιπαρή επιδερμίδα που έχουμε ανάγκη από ενυδάτωση. Αυτό το σετ μας την δίνει με το παραπάνω!

Επιθέματα ματιών σε μέγεθος ταξιδίου, Flashpatch από την Patchology, €14.95. Οι διακοπές και τα τριήμερα είναι οι καλύτερες αφορμές για να ξεκουράσεις την επιδερμίδα σου κάνοντας μάσκες. Τα συγκεκριμένα patches ματιών είναι super αναζωογονητικά και σε συνδυασμό με τον ύπνο και την ξεκούραση θα σου χαρίσουν και πάλι υπέροχο πρόσωπο!

Vita Coco Coconut Oil, €3.46. Το λάδι καρύδας είναι ένα προϊόν πασπαρτού με το οποίο μπορείς να κάνεις τα πάντα: από το να αφαιρέσεις το μακιγιάζ σου μέχρι να ενυδατώσεις τα μαλλιά και το σώμα σου. Βαλ’το οπωσδήποτε στη βαλίτσα σου!

Μίνι σαμπουάν ενυδάτωσης με υαλουρονικό οξύ και αλόη, Apivita, €3.38. Το αλάτι της θάλασσας και ο ήλιος θα αφυδατώσουν τα μαλλιά σου, άρα το σαμπουάν που θα έχεις μαζί σου πρέπει να είναι οπωσδήποτε ενυδατικό. Αυτό το Apivita έρχεται και σε mini size αλλά είναι σχεδόν σίγουρο πως όταν το δοκιμάσεις θα θέλεις να επενδύσεις και στο μεγάλο μπουκάλι!

Mini μάσκα μαλλιών Coco & Eve Like a Virgin, €19.50. Εκχυλίσματα καρύδας, σύκου, βούτυρου shea, λιναρόσπορου και argan, επαναφέρει την αρχική ομορφιά των μαλλιών. …«Like a Virgin» και πάλι! Κι επειδή, όπως είπαμε, τα μαλλιά μας αφυδατώνονται στις διακοπές, αυτή η μάσκα θα σου χρειαστεί οπωσδήποτε!

Mini βούρτσα μαλλιών Tangle Teezer Compact Styler Rose Gold/Ivory, €16.50. Χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια βούρτσα μαλλιών μαζί σου και αυτή εδώ έχει το απαραίτητο καπάκι για να μην σκονίζεται και να την μεταφέρεις πανεύκολα. Plus: ξεμπερδεύει τέλεια τα μαλλιά σου.

Beach eau de parfum rollerball, Bobbi Brown, €17.60. Πρέπει να έχεις το άρωμά σου μαζί! Αν δεν έχεις signature άρωμα ή αν θέλεις να πειραματιστείς με ένα νέο καλοκαιρινό, το Beach της Bobbi Brown είναι best thing! Και μυρίζει αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος του: παραλία!

Kit manicure, Sephora, €9.95. Τίποτα πιο εκνευριστικό από το να είσαι διακοπές και να σου σπάσει κάποιο νύχι. Ή να είσαι σε μια ξαπλώστρα στη θάλασσα, να πέφτει ο ήλιος, να κοιτάς το πρόσωπό σου στον καθρέφτη και να βλέπεις τρεις- τέσσερις τριχούλες που δεν μπορείς να βγάλεις. Για αυτούς τους λόγους, λοιπόν, αυτό το kit αποδεικνύεται σωτήριο!

Moda Mythical Star Traveler Kit, Royal & Langnickel Brushes, €20.99, Make Me Up. Αν δεν μπορείς να αποχωριστείς το μακιγιάζ και τα πινέλα σου στις διακοπές αυτό το kit τα έχει όλα! Plus μια τέλεια θήκη για να χωράς μέσα τα πάντα!

Πούδρα λάμψης σε travel size, Mary-Lou Manizer, €12.50, Make Me Up. Το best seller highlighter ήρθε μόλις στην Ελλάδα και σε travel size συσκευασία. Γιατί από μακιγιάζ στις διακοπές σου δεν χρειάζεσαι και πολλά. Αρκεί να τονίσεις τα ζυγωματικά σου με τις σωστές λάμψεις!

Read More

And More