100 layers of bubble mask και τι είναι η bubble mask!

100 layers of oxygen mask! Μόνο αν είσαι πραγματικό beauty junkie δεν θα έχεις καμία άγνωστη λέξη στην προηγούμενη πρόταση. Σε κάθε άλλη περίπτωση, αν δηλαδή δεν έχω καταφέρει να σε μυήσω ακόμη επίτρεψέ μου να κάνω τις συστάσεις.

Πριν περίπου έναν χρόνο μια youtuber αποφάσισε να βάψει τα νύχια της με 100 στρώσεις βερνίκι και τότε γεννήθηκε η τρέλα του 100 layers of… οτιδήποτε με τους ανθρώπους να βάψουν πάνω τους από 100 στρώσεις sheet masks μέχρι 100 στρώσεις μάσκαρα στις βλεφαρίδες.

Σήμερα, η Jeely, μια διάσημη youtuber που έγινε γνωστή για τα “100 layers of” βιντεάκια της αποφάσισε να βάλει στο πρόσωπό της για να το γιορτάσει 100 στρώσεις oxygen mask. Oxygen ή bubble mask είναι η μάσκα προσώπου με προέλευση την Κορέα που δημιουργεί αφρό στο πρόσωπό μας και κάνει αποτοξίνωση. Όμως, ο αφρός που δημιουργήθηκε πήγε στα μαλλιά της, τα ρούχα της, ακόμη και στο στόμα της! Πάτησε play και δες τι έγινε παρακάτω…

Πάντως, η oxygen mask είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείς να κάνεις στον εαυτό σου αρκεί να το κάνεις με τον descent τρόπο, δηλαδή βάζοντας μόνο μια και όχι 100 στρώσεις όπως, για παράδειγμα, έκανε η Lucy Hale!

Κάνοντας focus, τώρα, στις oxygen masks, μπορείς να βρεις στα Sephora σίγουρα την Tony Moly Earth Beauty Bubble Sheet Mask (€6.90).

Read More

And More