6 beauty σημάδια που έδειχναν ότι η Meghan Markle θα παραιτούνταν από το βασιλικό αξίωμα!

6 beauty σημάδια που έδειχναν ότι η Meghan Markle θα παραιτούνταν από το βασιλικό αξίωμα! | tlife.gr

Τα μηνύματα που περνούν οι beauty επιλογές μας είναι πολύ πιο βαθύτερα και ουσιαστικότερα από ότι νομίζεις. Πάρε, για παράδειγμα, το heartbreak haircut: οι γυναίκες όταν χωρίζουμε κόβουμε τα μαλλιά μας, κάτι που είναι πλέον τόσο ξεκάθαρο ώστε μπήκαμε στην διαδικασία να βρούμε και έναν όρο γι’αυτό.

Στην περίπτωση της Meghan Markle, τώρα, υπήρχαν beauty σημάδια που αποδείκνυαν ότι η ίδια καταπιέζονταν στον ρόλο που έπρεπε να υποστηρίξει και αργά η γρήγορα θα παραιτούνταν του βασιλικού αξιώματος. Αυτή η στήλη, λοιπόν, υποψιαζόταν και αυτή η είδηση τελικά να μην μας άφησε και τόσο έκπληκτες!

11/01/2018

Αν έχεις παρακολουθήσει έστω και ένα επεισόδιο The Crown θα έχεις διαπιστώσει ότι τα πράγματα είναι πολύ αυστηρά στην βασιλική οικογένεια και ότι το πρωτόκολλο δεν είναι αστείο πράγμα. Με λίγα λόγια: η Meghan Markle από τότε που θα αρραβωνιάζονταν τον πρίγκιπα Χάρι δεν θα μπορούσε να ξαναβάψει τα νύχια της μαύρα ή κόκκινα. Δεν θα μπορούσε να καθίσει σταυροπόδι. Δεν θα μπορούσε παρά να χτενίζει τα μαλλιά της με πολύ συγκεκριμένους τρόπους. Oh, well! Για την πρώτη επίσημη εμφάνισή της με τον πρίγκιπα Χάρι για το 2018, η Meghan Markle αποφάσισε να πιάσει τα μαλλιά της σε αυτό το χαμηλό σινιόν, να μην το «ασφαλίσει» με δίχτυ όπως θα έκανε η Kate Middleton (ένας άγραφος νόμος για το παλάτι) και να πετάει άτακτα. Και όπως έγραψε το αμερικάνικο People, με αυτή την κίνηση η Meghan Markle έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο! Τότε, βεβαίως, κανείς δεν γνώριζε ότι αυτή θα ήταν απλώς η πρώτη φορά.

19/5/2018

Την ημέρα του γάμου τους όλα τα φώτα ήταν στραμμένα πάνω τους κι εμείς εδώ ανυπομονούσαμε να δούμε και αναλύσουμε το beauty look που θα επέλεγε για να σταθεί δίπλα στον Χάρι. Επρόκειτο για έναν look φυσικό αρκετά ώστε να ταιριάζει τέλεια με τις τάσεις της εποχής αλλά παραπάνω effortless από όσο θα μπορούσε να αντέξει το παλάτι. Διόρθωση: το παλάτι και το twitter το οποίο πήρε φωτιά όταν η Meghan Markle σήκωσε το το πέπλο της και αποκαλύφθηκε μια πεσμένη τούφα. Και αυτό είναι κάτι που μπορείς να συγχωρήσεις σε έναν κανονικό γάμο, όχι, όμως, το βασιλικό.

16/6/2018

«Η δούκισσα του Sussex επισκέφτηκε το Chester με την βασίλισσα Ελισάβετ και τα νύχια της είχαν ένα απροσδόκητο χρώμα: σχεδόν λευκό! Και αν αυτή τη στιγμή που διαβάζεις αυτές τις γραμμές σκέφτεσαι πως το λευκό δεν είναι πρόβλημα, το πρόβλημα θα ήταν να την δούμε με κόκκινα ή μαύρα, να σου πω το εξής: το βασιλικό πρωτόκολλο επιβάλει τα νύχια να είναι φυσικά. Μάλιστα, η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ φοράει περισσότερο από 20 χρόνια το Ballet Slippers της Essie, ενώ η ίδια η Meghan Markle το επέλεξε για το γάμο της. Τώρα, όμως, μερικές μέρες μετά φαίνεται πως ήθελε λίγη παραπάνω ένταση και επέλεξε ένα off white. Αν, όμως, αυτό συμβαίνει λίγες μέρες μετά το γάμο, τι θα συμβεί τρία- τέσσερα χρόνια αργότερα;», είχαμε γράψει τότε σχολιάζοντας μια από τις πρώτες εμφανίσεις της μετά το γάμο. FIY: όλα αυτά που γράφονταν σε αυτήν εδώ τη στήλη τα έγραφε πρώτα ο ξένος τύπος και τα βρετανικά site ομορφιάς σχολιάζοντας τις αντισυμβατικές επιλογές της που κάθε τόσο, όπως θα αποδεικνύονταν μετά θα έσπαγαν το βασιλικό πρωτόκολλο.

11/12/2018

Την στιγμή που το παλάτι είχε αρχίσει να συνηθίζει το messy bun της Meghan Markle και μάλιστα κολακεύτηκε από την κίνηση των περισσότερων fashion shows που ανέδειξαν αυτό το χτένισμα ως το… πιο hot για την σεζόν fall/winter 2019-20 (πήρε το όνομα Meghan Markle effect και μπορείς να διαβάσεις γι’αυτό περισσότερα εδώ) η δούκισσα του Sussex αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παραπέρα και να εμφανιστεί στα British Fashion Awards με μαύρα νύχια. Τα μεγαλύτερα sites ομορφιάς ανά τον κόσμο πήραν φωτιά, ενώ το Byrdie σχολίασε πως «η Meghan Markle έσπασε το βασιλικό πρωτόκολλο με τον πιο chic τρόπο). Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο.

22/11/2018

Η δούκισσα του Sussex εμφανίστηκε στο Royal Variety Performance και όπως παρατήρησε και ένας φανατικός ακόλουθος της βασιλικής οικογένειας φορούσε στο σώμα της γενναίες δόσεις glitter. Φυσικά και δεν μπορούμε να φανταστούμε την βασίλισσα Ελισάβετ να δίνει στην Meghan Markle κάποιο από τα αγαπημένα της body lotion με glitter για να φορέσει, οπότε λογικά αυτή είναι μια ακόμη κίνηση που σπάει το βασιλικό πρωτόκολλο.

27/9/2019

Η δούκισσα του Sussex βρισκόταν στο Cape Town μαζί με τον σύζυγό της για το Heritage Day (είναι στις 24 Σεπτεμβρίου και είναι μια γιορτή κατά την οποία οι άνθρωποι εκεί γιορτάζουν την διαφορετικότητά τους και τις παραδόσεις τους). Κατά την διάρκεια της περιοδείας της, λοιπόν, ένα παιδί της έδωσε ένα μπουκέτο λουλούδια από το οποίο η ίδια πήρε και ένα λουλούδι και το φόρεσε στα μαλλιά της! Αυτή θα ήταν και η τελευταία φορά που θα έσπαγε το βασιλικό πρωτόκολλο και θα το έκανε για τον πιο γλυκό λόγο!

Και τώρα, ζούμε για την στιγμή που η Meghan Markle θα ανοίξει ξανά το instagram της, θα κάνει μια sheet mask, θα τραβήξει μια selfie και θα μοιραστεί αυτή την απολαυστική στιγμή με όλους εμάς, τους κανονικούς ανθρώπους, που μπορεί να μην ζουν στο παλάτι αλλά μπορούν να βάψουν τα μαλλιά τους φούξια και να μην λογοδοτήσουν σε κανένα!

 

READ more