Flushed cheeks: αυτά τα ρουζ σου δίνουν τέλειο αναψοκοκκίνισμα!

Εδώ και κάμποσες σεζόν ο κόσμος της μόδας και της ομορφιάς έχει ξεφύγει από τις υπερβολές στο μακιγιάζ και στα μαλλιά και έχει προχωρήσει σε μια effortless επιλογή σε όλα τα επίπεδα: messy μαλλιά, smudged μολύβι γύρω από τα μάτια, και αυτά τα flushed μάγουλα. Μάλιστα, για τα μάγουλα υπάρχει και συγκεκριμένος όρος: “just-had-sex”. Η συγκεκριμένη φράση ακούγεται συστηματικά στα backstage των shows όταν οι σχεδιαστές θέλουν να περιγράψουν πως θέλουν ένα sexy αναψοκοκκίνισμα στα μάγουλα, σαν να… έκανες μόλις sex ή, αν προτιμάς την πιο ρομαντική εκδοχή του, σαν να επέστρεψες μόλις από μια βόλτα στην εξοχή.

Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει τα επτά αγαπημένα μας ρουζ τα οποία μιμούνται ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα ενώ πρόκειται για ρουζ– πασπαρτού αφού ταιριάζουν σε κάθε τόνο επιδερμίδας!

Orgasm Blush, Nars, €32.95, αποκλειστικά στα Sephora. Όταν μάθαμε ότι τα Nars θα έρθουν στην Ελλάδα, ένας λόγος που ενθουσιαστήκαμε είναι ότι αυτό το ρουζ θα έφτανε στα χέρια μας! Είναι best seller για όλους τους προφανείς λόγους και must have αν θέλεις ένα ρουζ που θα σου δώσει αυτό το αποτέλεσμα του sexy αναψοκοκκινίσματος.

Le Blush Creme de Chanel, απόχρωση 65 Affinite. Από τα πιο αγαπημένα μας κρεμώδη ρουζ που σχεδόν “λιώνουν” και γίνονται ένα με την επιδερμίδα σαν να βγαίνει μέσα από τα μάγουλά σου με τον πιο φυσικό τρόπο το πιο sexy αναψοκοκκίνισμα.

 

Bohemian Flush Cheek Crayon, Laura Mercier, €32.30. Τα ρουζ σε μορφή στικ είναι πολύ πρακτικά γιατί μπορείς να τα φορέσεις όπου κι αν βρίσκεσαι, αρκεί να έχεις καθαρά χέρια! Σχημάτισε δύο- τρεις τελίτσες ακριβώς πάνω στα μάγουλα και σβήσε με τις άκρες των δαχτύλων σου ακολουθώντας ανοδικές κινήσεις.

Diorblush απόχρωση Happy Cherry, €48.20. Το συγκεκριμένο ρουζ μπορείς να το τοποθετήσεις ακριβώς πάνω στα μάγουλα για να δώσεις χρώμα, τοποθετώντας το προϊόν με την φλατ μεριά του πινέλου αλλά μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και για να κάνεις κοψίματα απλώνοντας το από την “κοφτή” μεριά του πινέλου.

Mini GALifornia Blush, Benefit, €18.90. Αν θέλεις το αναψοκοκκίνισμα των surfers της Καλιφόρνια αυτό είναι το τέλειο προϊόν για να το πετύχεις. Ένα από τα πράγματα που μας αρέσουν, επιπλέον, είναι ότι κυκλοφορεί σε mini εκδοχή ώστε να το έχεις μαζί σου όπου κι αν βρίσκεσαι και να φρεσκάρεις το… αναψοκοκκίνισμά σου ανά πάσα ώρα και στιγμή!

Peach my Cheeks Blush, απόχρωση Ginger Peach, Too Faced, €32.60. Αυτό το ρουζ είναι από τα αγαπημένα μας για πολλούς λόγους. Καταρχήν, λόγω υφής: η πλούσια, κρεμώδης υφή του μεταμορφώνεται σε πούδρα αμέσως μόλις έρθει σε επαφή με τα μάγουλα. Έπειτα, γίνεται ένα με την επιδερμίδα ενώ, τέλος, μυρίζει βερίκοκο.

Hot Mama The Balm Collection, €17.99, Make Me Up. Ένα από τα best seller της The Balm που δεν πήρε τυχαία αυτό το όνομα. Χάρη στην ελαφριά λάμψη του κάνει το πρόσωπο πιο φωτεινό ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως highlighter  αλλά και σκιά για το τέλειο monochromatic makeup.

Read More

And More