8 νέα προϊόντα που θα μας φτιάξουν τη διάθεση αυτή την εβδομάδα!

Είμαστε γυναίκες και τις περισσότερες φορές δεν θέλουμε κάτι που να έχουμε ανάγκη, θέλουμε κάτι που να… θέλουμε! Πράγματι, το shopping για εμάς είναι θεραπεία και αν η αρχή της εβδομάδας σε βρίσκει με αδιάφορη ή/και πεσμένη διάθεση, έχουμε κάποια ολοκαίνουργια προϊόντα που θα σου φτιάξουν την διάθεση, είτε με το packaging τους είτε γιατί από την πρώτη στιγμή της εφαρμογής θα δεις το πρόσωπό σου να αλλάζει!

Urban Decay Stoned Eyeshadow Palette, €56.95. Αν είσαι makeup addict τότε από την συλλογή σου σίγουρα δεν θα λείπει καμία παλέτα Urban Decay. Το μεγάλο νέο είναι ότι η συλλογή απέκτησε και μια ολοκαίνουργια παλέτα με πολύ ελκυστικό packaging και άλλο τόσο ελκυστικό περιεχόμενο! Γιατί, όμως, μια τέτοια παλέτα να σου ανεβάσει την διάθεση, πέρα από το προφανές; Γιατί περιέχει 12 νέες αποχρώσεις, εμπλουτισμένες με κρυστάλλους αληθινής τουρμαλίνης που διώχνει την αρνητική ενέργεια!

 

Nuxe Creme Prodigieuse Boost Primer 5 in 1, €30.00. Αυτό το προϊόν δεν λέγεται τυχαία boost αφού λειτουργεί και ως… mood booster! Πρόκειται για ένα άχρωμο primer που διορθώνει τα 5 ορατά σημάδια που προκαλεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής και το αστικό περιβάλλον, δηλαδή τα πρώτα σημάδια γήρανσης, τα σημάδια κούρασης, τη θαμπή επιδερμίδα, τις ατέλειες & τις περιοχές με γυαλάδα. Θα σου φτιάχνει τη διάθεση κάθε πρωί που το φοράς!

Diffuser τοίχου, Diptyque. Τίποτα δεν μπορεί να μας φτιάξει περισσότερο την διάθεση από ένα άρωμα! Ή από το να ζεις σε ένα σπίτι με τέλεια μυρωδιά! Ο αρωματικός οίκος Diptyque φρόντισε γι’ αυτό δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη σειρά με αρωματικά χώρου στην οποία μόλις προστέθηκε και αυτό το diffuser τοίχου που απλώς τοποθετείς στην πρίζα και ο χώρος σου αποκτά αυτή την τέλεια μυρωδιά στη στιγμή!

We Do, Spread Happiness: αρωματικό σπρέι για τα μαλλιά και το σώμα, €25.30. Μας φτιάχνει την διάθεση να ξέρουμε πως κάνουμε καλό στο περιβάλλον και αυτό το ολοκαίνουργιο brand φροντίδας μαλλιών, το We Do, το επιτυγχάνει με το παραπάνω! Το συγκεκριμένο είναι ένα αρωματικό spray για το σώμα και τα μαλλιά έχει τέλεια μυρωδιά, ενώ είναι φτιαγμένο από ανακυκλωμένα και ανακυκλώσιμα υλικά.

 

 

Συλλεκτική Colossal Mascara, Maybelline New York X Marvel. Η Maybelline New York συνεργάζεται με την Marvel και μας καλεί να δείξουμε την super hero που κρύβουμε μέσα μας! Και όταν είσαι Super ήρωας η διάθεσή σου είναι σίγουρα πολύ ανεβασμένη!

 

Galenic Flash de Beaute Express Tightening Gel. Αν εκείνες οι ρυτίδες που εντοπίζεις σου χαλάνε την διάθεση, υπάρχει ένα προϊόν που μπορεί να της εξαφανίσει instantly! Το Flash de Beaute το εφαρμόζεις στα σημεία που έχεις ρυτίδες και σακούλες και το αφήνεις να στεγνώσει μένοντας ανέκφραστη για 2-3 λεπτά! Done and done!

Korres Corrective Foundation Activated Charcoal. Αν οι ατέλειες που έχεις στο πρόσωπό σου σου χαλάνε την διάθεση αλλά, από την άλλη, δεν θέλεις ένα προϊόν που να δείχνει πως έχεις κάνει full makeup, αυτό το προϊόν είναι για σένα! Η Korres κατάφερε να συνδυάσει το bare skin feel και το διορθωτικό makeup με αυτό το foundation που περιέχει και σαλικυλικό, ένα βασικό συστατικό για τις λιπαρές επιδερμίδες!

 

 

Read More

And More