Adriana Lima: σε ποιο λάδι ορκίζεται; Hint: δεν είναι καρύδας!

Τον τελευταίο χρόνο δύο πράγματα έχουν μπει στη ζωή μας πολύ δυνατά. Το ένα είναι η Kylie Jenner και το άλλο είναι το λάδι καρύδας. Και αν έχεις βαρεθεί να διαβάζεις παντού για το λάδι καρύδας όσο και για την Kylie Jenner, σου έχουμε εναλλακτική.

Η υπερκούκλα Adriana Lima μίλησε στο αμερικάνικο Marie Claire και αποκάλυψε μερικά μυστικά ομορφιάς της όπως η DIY μάσκα μαλλιών που συνήθιζε να κάνει με τη μαμά της και το λάδι στο οποίο ορκίζεται. Μάντεψε: δεν είναι λάδι καρύδας! Και αυτά είναι τα δύο πιο βασικά σημεία που κρατήσαμε και οφείλεις να κάνεις το ίδιο.

Τι είπε για τη μάσκα μαλλιών που κάνει
“Όταν μεγάλωνα με τη μαμά μου στην Βραζιλία συνηθίζαμε να κάνουμε μαζί beauty treatments. Πήγαινα με τη μαμά μου σε nail salon και μια φορά την εβδομάδα κάναμε μαζί μάσκα μαλλιών λιώνοντας αβοκάντο. Έπειτα το ξεπλέναμε και καθόμασταν έξω στον ήλιο για να στεγνώσουν τα μαλλιά μας φυσικά από τον ήλιο!”.

Τι είπε για το λάδι στο οποίο ορκίζεται

“Ακόμη και σήμερα η μαμά μου μου στέλνει αμυγδαλέλαιο από την Βραζιλία το οποίο χρησιμοποιώ σε όλο μου το σώμα για την ενυδάτωσή μου!”.

Άρα, η Lima χρησιμοποιεί λάδι αμυγδάλου. Αν εσύ, εν τω μεταξύ, επιμένεις στις πιο τροπικές επιλογές κάνε κλικ εδώ και μάθε τα πάντα για το λάδι καρύδας: πού το βρίσκεις, πώς το χρησιμοποιείς, πόσο κοστίζει!

Read More

And More