Αγόρασες το pink ribbon σου για αυτό το χρόνο;

Ο Οκτώβριος είναι ο μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Και όταν τελειώσω αυτό το άρθρο το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να σηκώσω το τηλέφωνο και να κλείσω ραντεβού για μαστογραφία. Υποσχέσου μου ότι θα κάνεις το ίδιο!

Κάθε 19 δευτερόλεπτα κάπου στον κόσμο μια γυναίκα μαθαίνει ότι πάσχει από καρκίνο του μαστού αλλά τα δείγματα είναι πολύ θετικά: τα ποσοστά θνησιμότητας από καρκίνο του μαστού έχουν μειωθεί κατά 39% από τα τέλη της δεκαετίας του 802, ενώ τα ποσοστά επιβίωσης μετά τα πέντε χρόνια είναι περισσότερο από 90% εφόσον η διάγνωση είναι έγκαιρη3. Πρόοδος καταγράφεται και σε επίπεδο θεραπείας και χειρουργικών επεμβάσεων: οι θεραπείες είναι πλέον προσαρμοσμένες στο είδος καρκίνου του κάθε ασθενούς, ενώ και οι εγχειρήσεις είναι πλέον λιγότερο επεμβατικές.

Οι Estee Lauder Companies έχουν θέσει ως στόχο να δημιουργήσουν έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού και μας καλούν να γίνουμε μέρος ενός παγκόσμιου κινήματος με σύνθημα: IT’S #TimeToEndBreastCancer

Το επόμενο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να επενδύσεις στο pink ribbon και αυτή τη χρονιά και να ενισχύσεις το Άλμα Ζωής καθώς το 100% των εσόδων διατίθεται στον σύλλογο. Το pink ribbon θα το βρεις στα corner της Estee Lauder αλλά και σε επιλεγμένα φαρμακεία από το δίκτυο της Darphin.

 

 

Read More

And More